2777
2789
عنوان

چجوری حال شوهرم و بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 78 پست
گفتم‌پزو میشه

هیچوقت شماهارو درک نکردم..اخرم ذوق میکنی که تلگرام و واتساپ هیچی نیست ...بشین باهاش حرف بزن اینستاش بپره بازم وصل میکنه من خودم۵تا پیج دارم

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مگه مردهارو نمیشناسید عمرا گردن بگیرن خیلی اصرار کنی میگن گوشیم دست دوستم بوده

حداقل میفهمه که‌اونقدراهم زرنگ نیست که زنش نفهمه

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
چه صحبتی اخه مگه بچه اسسسس 😒😞 من از حرصم حرفی نزدم

صحبت سلیطه بازی عزیزم..اگه دفعه اولشهه بشور پهنش کن خیلیی شدید تا دیگه تکرار نکنه ولی اگه همیشه دیدی و ماسمالی کردی دیگه نمیشه کاریش کرد..فردا بچه‌دنیا بیاد بدترم میشه چون تو سرت گرم میشه اونم ازاده

چه عجب یه اقا ازهمجنس خودش دفاعنکرد

حقیقت تلخه کار اشتباه اشتباهه جنسیت ملاک نیس

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
بدتر بشه چی

از این بدتر ؟! 

اگه براش زندگیش مهم باشه تکرار نمی کنه اگه وقیح باشه ادامه میده شمام باید یه فکری به حال خودت کنی بلاخره بدونی چند چندی باهاش 

فکر نکن با ندیده گرفتن و نگفتن اوضاع بهتر میشه اونجوری شان و جایگاه خودتو تخریب میکنی خیلی منطقی صحبت کن و مرزبندی مشخص کن تو زندگیت 

2810