2777
2789
عنوان

بتابالا

79 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من ۲۸م بایستی پریودمیشدم که نشدم ۲۷م چندقطره صورتی دیدم دیگ نشدم بعد۱م بی بی چک گذاشتم کمرنگ شد۶م تست دادم مثبت شد ۱۲هم دیشب تیتربتادادم ۲۱هزارشدبنظرتون ممکن خارج رحم باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی هم بالا نیست. پونزده روز از موعدت گذشته. هر ۴۸ساعت دوبرابر میشه. طبیعیه اینقدر بره بالا. میتونی بری سونو. میشه هم صبر کنی تا تشکیل قلب. ولی به نظرم خیلی بالا نیست

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

الان شش هفته تمومی و احتمالا با سونو واژینال قلبش هم دیده میشه. ولی واسه سونو شکمی باید دوهفته دیگه صبر کنی

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
نه دیگ الان دوهفته عقب انداختی شده شش هفته ک برا شش هفته ۲۱هزار خوبه

عزیزم من دهم باید پریود میشدم بیبی چکم مثبت شد یه روز بعد رفتم بتا زد مشکوک 

یعنی خیلی بتام پایین بوده ؟؟ مشکلی نیس ؟؟ کی باید برم آزمایش تیتر بتا بدم ؟

کاربری دست دو نفره ❤️😘

جدی یعنی ۶هفتم اخه همه میگن ۴هفتم

هفته های بارداری از روز اول آخرین پریودی حساب میشه. حساب کن ببین چند هفته و چندروزی

الان شش هفته تمومی و احتمالا با سونو واژینال قلبش هم دیده میشه. ولی واسه سونو شکمی باید دوهفته دیگه ...

عزیزم من دهم باید پریود میشدم بیبی چکم مثبت شد یه روز بعد رفتم بتا زد مشکوک 

یعنی خیلی بتام پایین بوده ؟؟ مشکلی نیس ؟؟ کی باید برم آزمایش تیتر بتا بدم ؟

کاربری دست دو نفره ❤️😘

عزیزم من دهم باید پریود میشدم بیبی چکم مثبت شد یه روز بعد رفتم بتا زد مشکوک یعنی خیلی بتام پایین بود ...

نه دیگه. بیبی چک که نثبت بوده آزمایش هم مشکوک، یعنی اول بارداریه. بتا هر ۴۸ ساعت دو برابر میشه. یازدهم بتا مشکوک بوده، به نظرم حدود هفدهم تیتر بتا بدید.

نه دیگه. بیبی چک که نثبت بوده آزمایش هم مشکوک، یعنی اول بارداریه. بتا هر ۴۸ ساعت دو برابر میشه. یازد ...

خب خداروشکر دست درد نکنه عزیزم خیر ببینی 

من فکر کردم چون بتام پایین بوده پس خطرناکه

کاربری دست دو نفره ❤️😘