2777
2789

167.60

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چون خودم تجربشو داشتم میگممن ۴۷ کیلو بودمانقد دکتر تغذیه رفتم آزمایشای مختلف دادمتازه بچه هم داشت ...

منم یکم ناراحت م پژمرده میشم قشنگ چهره ام داد میزنه یه مرگم شده

وزن براحتی نمیگیرم

یه داداشم دارم شاید تمام مارکای چاق کننده رواستفاده کرده باشه

ازگین اپ بگیر تاجیسینگ و..... 

اصلادریغ از یک کیلو اضافه کردن

از هفت هشت سالگی نی قلیونه تاالان نزدیک سی سالش داره میشه

قدشم بلنده 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
من چون خودم تجربشو داشتم میگممن ۴۷ کیلو بودمانقد دکتر تغذیه رفتم آزمایشای مختلف دادمتازه بچه هم داشت ...

منم ناراحت باشم هیچی نمیخورم.

خواهرام استرس داشتنی میگن فقط باید دهنمون کار کنه 

یا من یا هیچکس همون خودم
۱۶۵ قد و وزن ۵۷ بنظرتون خوبه ؟

خوبه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
لامصب هرچی خوشمزس مضره😂

میدونم

ولی نخور زیاد

منم یکم ناراحت م پژمرده میشم قشنگ چهره ام داد میزنه یه مرگم شدهوزن براحتی نمیگیرمیه داداشم دارم شاید ...

زن بگیره درست میشه😁

کلا فکرو خیال و استرس  باعث کاهش وزن میشه

2810