2777
2789
عنوان

تازگی مهمونی دادید هزینه اش چند شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5688 بازدید | 188 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂 دقیقا با پنج تومن من خورد خوراک ی خانواده باهاش رد میکنم پس اندازم میکنم حالا میگن تهران پنج تو ...

شاید باورتون نشه ولی ۵ تومن خرج یه ماه زندگی‌ماست 🫣

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
هر مرغ حدودا ۱۱۵ تومن میشه برای ده نفر لازم نیست رون و سینه کامل بذاری اگر پول نداری ؛ میتونی جوجه ک ...

مرغ ۱۱۵ میشه؟؟؟کدوم شهر زندگی میکنین؟؟من دیروز یه مرغ واسه فر خریدم اندازه کف دستم بود ۱۳۵ شد دونفری خوردیمش هیچی هم ازش نفهمیدیم بس که کوچولو بود 

تهران میوه تره بار استادمعین و طوس

عجیبه والا 

فکر کردم من اشتباه میکنم ولی الان گوگل کردم دیدم مرغ هرکیلو ۹۸ تومنه مرغ زیر دوکیلو مرغ استخوونی بحساب میاد و واسه مهمونی مناسب نسیت حالا چطور تو تهران یه دونه مرغ میدن ۱۱۵ واقعا عجیبه🤔🤔

میدونم عزیزم خدا اول سلامتی بعدم ی جیبی پر پول بهمون بده همین که دستمون جلو غریب و آشنا دراز نیست خو ...

الهی آمین

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
سه سال خونه خودمم تو این سه سال کچلم کردن خونه قبلیمون ۴۰ متر بود هرچی میگفتم می‌گفتیم هم وسایل پذیر ...

مام تقریبا سال سوم تونسیم مهمونی بدیم

درکتون میکنم سخته وقتی یکی درک نکنه پیله کنه

اگه واقعا اوکی نیسید خیلی جدی بکید این مسائل بخودمون مربوطه.شاید اصلا مانخاییم باکسی رفت وامدکنیم.اگرم اوکیید یکی یکی یا دوتاخانواده بیارید ولی ساده برگزارکن تمومش کن بره

من چون اونا مارو پاگشا کرده بودن دعوت کردیم.

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
مام تقریبا سال سوم تونسیم مهمونی بدیمدرکتون میکنم سخته وقتی یکی درک نکنه پیله کنهاگه واقعا اوکی نیسی ...

سمت شوهرم خیلی تجملاتی مهمونیاشون نمیشه ساده برگزار کرد و اینکه اولین بار میان باید خوب پذیرایی کنم باورت میشه شوهرم بارها گفته دخالت نکنین خودم می‌دونم کی دعوت کنم به شما ربطی نداره باز خودشون میندازن وسط بااینکه همزمان با ما دونفر دیگم رفتن سرزندگیشون اونام هنوز دعوت نکردن ولی خانوادهاشون دخالت نمیکنن

سمت شوهرم خیلی تجملاتی مهمونیاشون نمیشه ساده برگزار کرد و اینکه اولین بار میان باید خوب پذیرایی کنم ...

میفهمم چی میگی شوهرمنم بارها میگفت ولی باز حرفشونو میزدن

ان شاءلله بزودی شرایطتون اوکی شه راحت شید

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
قربونت عزیزم اینجور آدما درک ندارن راحتم ایشالله

اره واقعا خیلی براادم تومخی میشن اینجورمواقع

همش استرس میدن گاهیم یجور وانمود میکنن که انگار مانمیتونیم پذیرایی کنیم جلوشون دربیاییم واز مهمونی دادن میترسیم

اره واقعا خیلی براادم تومخی میشن اینجورمواقعهمش استرس میدن گاهیم یجور وانمود میکنن که انگار مانمیتون ...

دقیقا همینه حالا فکر کن اینا می‌دونن شوهر من ماهی نه ملیون قسط میده کلا حقوقش ۱۵ ملیونه 

2810