2777
2789

سلام 

خانوما برای بیماری که امروز از ای سیو ایشالا میاد و میره بخش چه غذاهایی بپزم؟

عمل قلب باز کرده 

و خیلی خون از دست داده ریه هاش هم حساس بوده اب اورده و خونریزی کرده الان بهتره خداروشکر

براش چی بپزم؟

سوپ پختم بدون ادویه و دارچین و گوشت هم یکم از قبل داشتیم براش عصاره گوشت شیشه ای درست کردم

دیگه چی خوبه لطفا کمکم کنید

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐

خورشت آلو که آلوهاش زیاد باشه بعد میکس کن ،،میخورن که یبوست نشن فشار بیاد به زخم و‌قلبشون ،،بعد دوسه روز میتونن اینو بخورن

مغزیجات بخوره،،،آب اناناس در روز حداقل دو لیوان برا جوش قفسه سینه،،،،غذاها همه کبابی بدون ادویه ،،،مریض باید قرنطینه باشه وتو اتاق یه تهویه هوا مثل پنجره باز باشه ،،،، هیچوقت نردیک مریض نفس نکشید ،،آبمیوه طبیعی خوبه چون اوایل عمل نباید چیز سفت بخوره

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

لطفا یه اتاق جدا تر و تمیز براش آماده کنید ،،لطفاااااا نزارید کسی بیاد عیادتش ،،اگه‌هم‌اومد نزارید پا بزاره تو‌اتاق بیمار از همون پیش درسلام احوالپرسی کنه ،،،نمک اندازه یه  پنس به غذاهاش بزن ،،فلفل ممنوع کلا حتی اگه خوب شد نباید فلفل بخوره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا یه اتاق جدا تر و تمیز براش آماده کنید ،،لطفاااااا نزارید کسی بیاد عیادتش ،،اگه‌هم‌اومد نزارید پ ...

ممنون عزیزم

فعلا اتاق خصوصی گرفتیم توی بخش هست

ولی تمام دکترا و پرسنارا بدون ماسک میان داخل

فعلا ی ریه اش هنوز توش اب و خون هست دارع تخلیه میشه 

دهنش هم پره آف شده زبونش قرمز شده 

هیچی نمینونه بخورخ

امروز براش گوشت شیشه ای بلدرچین درست کردم ابشو ببرم بخوره

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐
ممنون عزیزمفعلا اتاق خصوصی گرفتیم توی بخش هستولی تمام دکترا و پرسنارا بدون ماسک میان داخلفعلا ی ریه ...

برا شوهرم هم اتاق مخصوص گرفتیم ،،ولی وقتی دکتر ببینن که ریه مشکل داره چرا ماسک استفاده نمیکنن ،شما تذکر بدین 

ممنون عزیزمفعلا اتاق خصوصی گرفتیم توی بخش هستولی تمام دکترا و پرسنارا بدون ماسک میان داخلفعلا ی ریه ...

ان شالله که برگشت خونه باز براش اتاق مجزا بزارید ،رفت و‌آمد نداشته باشه 

اره خوب میکنی بزار بخوره بدنش قوی بشه ،،،اب اناناس هم حتمااااا باید ببرید براش,بیمارستان بهتون نکفتن چیا ببرید براش بخوره؟

شوهرم چون عفونت داشت دوهفته بستری موند