2777
2789

یکی تو محیط کار بود که دو روز منو دید از من خوشش اومد دست خانما سپرده که میخواد بیاد جلو. هممممه منو بهش پیشنهاد دادن. ولی نه خونه داره نه ماشین از خونوادشم نمیخواد جدا بشه بدتر اینکه به هیچ وجه نمیخواد من کار کنم درحالیکه خودشم میگه من عذاب وجدان میگیرم بهت اینو میگم چون میدونم سختی کشیدی دانشگات دور بود و حقته کار کنی ولی میخوام همش پیشم باشی و همون سال اول بچه دار شی.از این حرفش ناراحت شدم دیروز تیرخلاص رو زد و گفت قلیون میکشه بدم اومد خیلی ولی من نمیدونم چرا زود وابسته میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خسته نباشی زنای اطرافشم دیدن تحفه ای نیست میخوان قالبش کنن به تو .عقلت کجا رفته وابسته یعنی چی.هیچ چیز مثبتی نداره.گول اینو نخور که میگه دلم میخواد پیشم باشی از کجا معلوم که بدل هم نباشه

خسته نباشی زنای اطرافشم دیدن تحفه ای نیست میخوان قالبش کنن به تو .عقلت کجا رفته وابسته یعنی چی.هیچ چ ...

میگه بخدا دخترا از خداشونه و چندجا میخوان فقط برم خواستگاری. درحالیکه من ظاهرم بهتره

میگه بخدا دخترا از خداشونه و چندجا میخوان فقط برم خواستگاری. درحالیکه من ظاهرم بهتره

باور کن از اون آدمایی هستی که فکر میکنی وقت ازدواجت گذشته اونوقت هر کی بیاد خواستگاری میگیفقط شوهر کنم.از ما گفتن بود الان مشکلت یه دونس ولی وقتی با این آدم ازدواج کنی بدبختیای دیگه هم بهش اضافه میشه خوددانی

2810