دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای خدا من خونه تنهام با نوزادم بیدار شدم ترسیدم برق و روشن کردم اومدم سایت یه ذره ترسم کم بشه بیشتر شد با این تاپیکا البته تهران نیستما ولی خب میترسممم
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
خخخخ مگه بده همه میشناسنت،باید خوشحالم باشی خواهرمنمن تاپیکی رو که درمودت زدن دیدم قبلا،اسمت موند تو ...
ن خییییلی خوبه منتهی میشی پر حاشیه یه تاپیک خودم دیروز زدم ب ساعت نکشید صد صفحه شد بعد زدن ترکوندن چنتام تاپیک برام زدن اینش بده....اوووه اون تاپیک ک میگفتن خودم با یه اکانت دیگم برا خودم زدم،🤣🤣🤣
من اینجا زیر ذره بینم تکون بخورم برام تاپیک زدن خلاصه بچه محلیم همشهری هوامنو داشته باش قربون دستت ،🤣🤣❤️✋
اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو درمیارم،😝😝