2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی من کی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

اگر. ممکنه حستونو هم راجع به آینده ی ازدواجیم بگید ممنون میشماینکه اللن ۲۴ سالمه کِی ازدواج دارم و چ ...

یه جای خوب مشغول به کار میشی با یه آاقای با خانواده و با اصالت ازدواج میکنید حس میکنم یکی رو قبلا دوست داشتید و بهش نرسیدید 

یه جای خوب مشغول به کار میشی با یه آاقای با خانواده و با اصالت ازدواج میکنید حس میکنم یکی رو قبلا دو ...

درسته یه دوسداشتن کودکانه بود که خداروشکر  نرسیدیم بهم 

راجع به زمانش چیزی حس نکردین

تو اوج تاریکی به دنبال نور... ✨

منم جواب میدم از حال بپرسید

امشب زنگ زد چکار داشت؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

منم جواب میدم از حال بپرسید

اکسم دست از سرم برمیداره؟ 

قربون صدقه رفتن توش بوده...احساس پشیمونی و یه سمئله قدیمیو وا کرده نمیدونم چی

جوابشو ندادم

اره فکر کنم زنگ میزنه میخواد برگردیم ولی من دیگه نمیخوام😭 میترسم دست از سرم برنداره😭

2810