2777
2789
عنوان

چقد از شخصیت خودم بدم میاد

196 بازدید | 21 پست

ولی نمیتونم تغییرش بدم

حرف تو دهنم بند نمیشه

خیلی حرف میزنم

پشت سر بقیه هم حرف میزنم

حتی دو روام هستم

گاهی هم دروغ میگم

گاهی تمارض میکنم

بیشتر اوقات اشتباهات خودمو قبول نمیکنم

در مجموع آدم بیخود تغییر ناپذیری ام خصوصا اینکه حرف تو دهنم نمیمونه و راز نگه دار نیستم اعصابمو بهم میریزه

و اینکه پشت سر بقیه حرف میزنم

مث خ.و د...ا.ر.ضا.ییه‌ وقتی حرفه رو زدم از خودم متنفر میشم که چرا بد فلانیو گفتی؟

ولی،وقتی دارم میگم نمیفهمم اشتباه میکنم😔😔چیکار کنم خودمو

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اینکه همه رو باهم یهویی نمیتونی تغییر بدی یویشو انتخاب کن و دوماه فقط رو اون تمرکز کن مثلا راز نگه داشتن یا نخود تو دهن خیس خوردن به قول خودمون انتخاب کن فقط سعی کن همینو تغییر بدی نوبت نوبتی

عزیزم حالا که همه اینارو میدونی و قبول داری خیلی ساده تر میتونی ترکشون کنی فقط کافیه حواستو به گفته ...

تنها راهش اینه اصلا حرف نزنم که نمیشه

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
همین که گردن میگیری اجازه بده تشویقت کنم

ااتفاقا وقتی داشتم مینوشتم گفتم خیلیا اینجوری ان

تو بد هرکیو پیش کس دیگه گفتی اون دو برابرشو گفته آیا اونام عذاب وجدان میگیرن؟

ااتفاقا وقتی داشتم مینوشتم گفتم خیلیا اینجوری انتو بد هرکیو پیش کس دیگه گفتی اون دو برابرشو گفته آیا ...

بعضبا میگیرن بعضیام انقدر وقیحن میگن حقش بوده گفتم خوب کردم 

2810