2777
2789

یه روز تو خیابون همومیبینیم میاد جلو سلام میدیم دفه بعد منم بخوام سلام کنم پشتشو میکنه. نزدیکانم فوت شوت تسلیت گفت. دفه بعد هم نزدیکانم فوت شد تسلیت نگفت خونه مادرشوهرم گاهی میاد پیشم سرصحبتو بازمیکنه دفه بعدش یه کلمم حرف نمیزنه  بچم بدنیااومد اومدن خونمون اصن نگف مبارکه مثلن عیدغدیر اومد ب همه گف عیدتون مبارک بمن نگف گاهی میگه گاهی نمیگه  عید میشه یبار باهمه روبوسی میکنه ب من فقط دس میده دفه بعدی عید بشه باهمه روبوسی کنه بامنم میکنه. یهو میبینی روزای عادی وارد جم میشه ب همه دست میده ب منم میده ولی دفه بعدبهم دس نمیده گاهی وقتام یه حرفی میزنم ج نمیده بنظرم میشنوه و خودشو میزنه به اون راه و......کلا یروز خوبه یروز بد.من دوس ندارم قهر کنم و سوژه فامیل بشیم همه بفهمن قهریم یا شایدم بضیا فک کنن من باعث قهرمون شدم از طرفی ام دوس ندارم خرفرض شم و بازیچه این خانوم بشم هروقت خاس بیاد سمتم چیکار کنم نه سیخ بسوزه نه کباب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو هم مثل خودش باش 

اگه باهات گرم گرفت گرم بگیر اگه سرد بود سرد شو ،،دقیقا بشو آینه ی خودش 

بعدشم زیاد جدی نگیرش،،چرا اینقدر برات مهمه رفتارش ...اصلا بهش فکر نکن👌

کاربر قدیمی هستم،،،رمز عبورمو فراموش کردم😅

ازش توقع نداشته باش برات مهم نباشه ما یه ساختمونیم جاریمم مودیه یبار جنگ دعوا میکنه هرچی از دهنش در میومد به من و دخترم میگفت یروزم خوب بود ولی من دیگه خسته شدم برامم مهم نیست سوژه بشم یانه یکساله باهاش حرف نمیزنم یه ساختمونم هستیم قبلا هم چند بار قهر میکردیم اشتی ولی اینبار واقعا تو اعصابم رفته تو مجلسم اصلا باهاش حرف نمیزنم پشیمونم هست مثله سگ سر همین دائم لج میکنه هی اذیت میکنه ولی من به همه ام گفتم خسته شدم دیگه همینکه پاشو از خونم بریدم خیلیه 

من تو زندگی قبلیم خیلی برام مهم بود این چیزا و زندگیو به خودم زهر کردم و سوختم و الان پشیمونم

میشه برا سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنین عشقا الهی خدا دامن همه منتظرارو سبزکنه

خیلی عادی سلام و علیک کن 

ولی یادت باشه نزار یک عدد آدم بی عقل جو رو برات خراب کنه ...کمترین توجه رو بهش داشته باش انگار وجود نداره قرار نیست ما باخنده آدما بخندیم با اخمشون اخم کنیم 

متنفرم از آدم های حالی بی‌حالی ولی تو سعی کن در جمع کمترین توجه رو بهش بکنی با نهایت احترام😊

چند بار با عنوان های مختلف این متن و دیدم 

بیخیال بابا جاری و انقدر نباید ادم حساب کرد تو کلا سگ محلش کن هر وقت ادم بود هم تو بی محلش کن بیکاری بخاطر اون خودتو درگیر میکنی

نادیدش بگیر 

کلا اصلا ذهنت درگیرش نباشه به همین راحتی🙂

جز به جز رفتاراشو زیر نظر داری حتی یادت میاد کدوم سال دست داده کدوم سال رو بوسی کرده شل کن بابا

دنیا بی ارزش تر از این حرفاس یخوای وقت بذاری برای ادم سمی

یبار یه خانم زنگ زده بود دکترهلاکویی از مشکلات خانواده شوهرش میگفت ،که مثلا به همه میوه تعارف میکنن غیر ازمن آخراش دیگه گریه میکرد

دکترم گفت خب برو خودت میوه بردار اگه من بودم درشت ترشم برمیداشتم تا حرص بخورن😁