2777
2789
عنوان

هاله کمرنگ بی بی چک بعد چند ساعت معتبره

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 26 پست
راس میگی خداکنه ان شاءالله 🥲

بله مال من با هاله خیلی خیلی کمرنگ درست بود، چون منم خیلی زود زدم بخاطر اینکه احساس تغییر توی خودم میکردم، به نظرم اولش هست سطح بتا پایین هست کم رنگ نشون میده و وقتی زمان میگذره با بالا رفتن سطح هورمون و بتا اون هاله دوم پررنگ تر میشه

توکلت بر خدا، دوسه روز دیگم انجام بده اگر بازم هاله افتاد ان شاءالله بارداری🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی برای من درست بود

چی درست بود 

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
اینکه گفتید میگن بعد از 5 دقیقه هاله بندازهبرای من اول نبود ولی وقتی خشک شده بود یه هاله خیلی کمرنگ ...

خب درست منم همینو گفتم که بعضی ها میگن تا ۵ دقیقه اگه مثبت بشه درسته...ولی اشتباهه چون من خودمم حدود نیم ساعت بعد مثبت شد

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
خب درست منم همینو گفتم که بعضی ها میگن تا ۵ دقیقه اگه مثبت بشه درسته...ولی اشتباهه چون من خودمم حدود ...

منم همین طور 

متن امضاتون قشنگه 🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
منم همین طور متن امضاتون قشنگه 🌹

قربانت💜