2777
2789

من تا حالا دو بار سونو دادم مشکلی نبود و گفتند دارو الکی بهت نمیدیم 

من دل درد شدید دارم هر سال بدتر از سال قبل میشه 

من سالای اولیه که اصلا قرص نمی‌خوردم بعد شد قرص ایبوپروفن بعد شد قرص شیافت و الان قرص و شیافت و آمپول و هر سه یا چهار روز پریودی نیاز دارم به روزی یه آمپول و قرص و شیافت کنارش 

واقعا چرا اینقدر درد دارم دلیلش چیه چطوری کم بشه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
درد داشته باشی بهتره تا درد نداشته باشی

وای چرا 

کاشکی درد نداشتم عادی بود 

من تازه تهوع شدیدم میاد سراغم همراه بی اشتهایی شدید که از بس درد دارم اینا برام مهم نیست 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
منم اینطورمتنبلی تخمدان دارم

درمان شدی یا نه 

درمان نداره

وا مگه میشه 

من چیزایی موندم مثل تغییر سبک خوراکی و زندگی ورزش و ...

همش چرته

من حالا رفتم دکتر میگه چیزی نداری 

ولی دردام خیلی بده خسته شدم معده م سر پریودی عام بد میشه از بس مسکن میخورم 

2809