2777
2789
عنوان

دیگ از دست لجبازی های بچه م خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 51 پست
عزیزم ب خدا ب جنون رسونده منو اگه جای من بودی اینجور نمیگفتی .یعنی ی بچه ک ۴سالش تموم شده نباید ی حر ...

حق میدم سالهاست رونپزشک میرم ۳تامادر دیدم که از حرص بچه هاشون اومده بودن دارو بگیرن 

ب خدا من بچه های بقیه رو میبینم ک چقدر آروم و خوبن گریه می میگیره همه میگن بچه س نمی‌فهمه آخه ی بچه ...

عزیزم خواهش میکنم بچه ات ردهرگزباکسی مقایسه نکن. 

بعدهامتوجه حرفم میشید. 

دخترمنم 4سال ونیمه به شدت اذیت میکنه ولی باورکن اون فقط یک بچه اس همین... 

باهاش حرف بزن نه باتنش باارامش حتما نتبجه میگیری من دختربزرگم کلاس اول یکی هم توراه دارم اگرجای من بودهرمادری باورکن خودش میکشت ازشدت فشاراعصاب اماکنترل بایدکرد. 

اینم بگم که کارهاش 70درصدنتیجه رفتارشماست ببین کجاچحوری برخوردمیکنی که یادمیگیره

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خواهش میکنم بچه ات ردهرگزباکسی مقایسه نکن. بعدهامتوجه حرفم میشید. دخترمنم 4سال ونیمه به شدت اذ ...

مقایسه نمیکنم می‌دونم ک بچه ها فرق دارن با هم ولی اینکه سر کوچک ترین کار ک غذا خوردنشه باید حرص بخورم و اذیت بشم اعصابم بهم می‌ریزه 

مقایسه نمیکنم می‌دونم ک بچه ها فرق دارن با هم ولی اینکه سر کوچک ترین کار ک غذا خوردنشه باید حرص بخور ...

میدونم انقدربهش بگوتایادبگیره

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یعنی ۶ ب بعد خوب میشه؟دلیل خاصی داره ک اینجوریه؟

خواهرزاده ی منم دقیقااااا چیزیه که شما توصیف کردین خواهرم خیلی داره اذیت میشه اونم سال بعد پیش دبستانی میره به خواهرم میگم بیخیال باش با حرص خوردن درست نمیشه فقط با گذر زمان بهتر میشه یجا خونده بودم نوشته بود ۲۱ روز کار بد بچه رو نادیده بگیرید و بجاش برای کار خوبش خیلی تشویق کنید خیلی بچه تغییر میکنه

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
یعنی ۶ ب بعد خوب میشه؟دلیل خاصی داره ک اینجوریه؟

بچه هایی که پدرومادر بین هم تنش داشته باشن برای جلب توجه کارهایی میکنن مثل لجبازی وادیت  ۶ به بعدهم یه جور دیگه ادم زجر میکشه تا اخرعمرمون  دیگه باید تحمل کنی وبا روش صحیح باهاش برخورد کنی مبادا کتکش بزنی مبادا سرش داد بزنی ویا بیمحبتی کنی که خدا میبینه