۴سال و نیمه شه روز ب روز بدتر میشه از صبح ک پا میشه اذیتاش شروع میشه تا نصف شب آنقدر خودمو بزنم ک بخوابه نمیدونم چ مرگشه هر کی میبینه وضعمو ناراحت میشه .
استارتر با یه روانشناس صحبت کن چجوری باید باهاش رفتار کنی ،لی لی به لالاش گذاشتن ،کتک زدن ،تشویق نکردن،براش وقت نذاشتن و....همه اینا تاثیر داره رو لجبازیش گاهی فقط میخواد توجه شمارو جلب کنه
باید برای بچه وقت بذاری هم تنبیه داشته باشه هم تشویق ،هم بهش محبت کنی هم سعی کنی مستقل باربیاد و اعتماد به نفس داشته باشه،گاهی وقتا یه کارایی بخوا که انجام بده بعد ازش تشکر کن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگر مقدور بره مهدکودک.. حتما تو فضای باز و به دور از شما با همسناش بازی کنه سفر و تفریح جداگانه از شما بره... و حتما ببرید دکتر ازمایش بگیرین گاهی لجبازی و ییخوابی مشکلات بچه ها از کمبود ویتامین هست..
اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)
جایگزین شی؟ جایگزین خرابکاری بهش بدی گوش نمیده؟کلا بداخلاقه؟ پسرمن خوش اخلاقه خیلیم مهربونه فقط خود ...
بد اخلاق نیس زبون نفهمه هر چقدر خوب بگی باز حرف خودش میزنه دعواش هم کنم بازم کوتاه نمیاد . مثلا گیر میده امروز بریم خانه بازی میگم امروز ب این دلیل نمیشه فردا با دوستت میریم ولی ول نمیکنه آنقدر رو مخم میره و اذیت میکنه ک دعواش کنم ولی بازم ول نمیکنه
بی توجه باشی چی؟نه اوجوری که حس طرد شدن بهش دست بده مثلا داره یه کاری میکنه بدون اینکه اشاره به اون ...
ببین مثلا صبح رفته حموم بعد از ظهر گیر میده دوباره میخام برم میگم نمیشه سرما میخوری بیا کارتون برات بزارم ولی ول نمیکنه میره لباسش درمیاره ک منو مجبور کنه ی بار ۲ساعت بدون لباس موند و اذیت ک باییییید برم
اره این ویژگیو پسر منم داره گیر میده به چیزی ول نمیکنه مگه اینکه چیز جذابتر بهش بدم شاید قبول کنه مث ...
خدا خودش کمکم کنه دیگ خسته شدم من نزدیکم از فامیل ها هم نیستن ک گاهی ببرم با اونا سرگرم شه از صبح تا شب باهاش سرو کله میزنم شب هم ک میخام یکم آرامش بگیرم مجبورم بیدار بمونم تا بخوابه بنده خدا شوهرمم اسیر شده