2777
2789
عنوان

دیگ از دست لجبازی های بچه م خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 51 پست
باید روتین خواب داشته باشع ، دسشویی و مسواک بعدش برقا خاموش همه بخوابن ، تاریک باشع مجبوره بخوابه دی ...

هر چقدر هم اینکارا روکنم بازم مقاومت می‌کنه خاموش کنم برقو روشن می‌کنه جیغ میکشه و پاشو میکوبه خیلی پرخاشگر شده نمی‌دونم دلیلش چیه تو خونمون هم تنش نیس ک بگم یادگرفته

استارتر با یه روانشناس صحبت کن چجوری باید باهاش رفتار کنی ،لی لی به لالاش گذاشتن ،کتک زدن ،تشویق نکردن،براش وقت نذاشتن و....همه اینا تاثیر داره رو لجبازیش گاهی فقط میخواد توجه شمارو جلب کنه

باید برای بچه وقت بذاری هم تنبیه داشته باشه هم تشویق ،هم بهش محبت کنی هم سعی کنی مستقل باربیاد و اعتماد به نفس داشته باشه،گاهی وقتا یه کارایی بخوا که  انجام بده بعد ازش تشکر کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی صبورم باهاش ولی دیگ کم آوردم هر چقدر بگم کارت بده نکن بدتر می‌کنه چ خوب بگم چ بد فرقی نداره

بی توجه باشی چی؟

نه اوجوری که حس طرد شدن بهش دست بده 

مثلا داره یه کاری میکنه بدون اینکه اشاره به اون کار کنی، بگو بیا بریم میوه بیاریم بخوریم 

بیا سیبارو تو قاچ کن

بیا تو اشپزی کمکم کن و .. 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

من خیلی صبورم باهاش ولی دیگ کم آوردم هر چقدر بگم کارت بده نکن بدتر می‌کنه چ خوب بگم چ بد فرقی نداره

جایگزین شی؟ جایگزین خرابکاری بهش بدی گوش نمیده؟

کلا بداخلاقه؟ 

پسرمن خوش اخلاقه خیلیم مهربونه فقط خود رای هست 

البته بدغذا بود خیلی الان بهتره هنوز خودم میدم ولی 

دسشویی میره خودش من میرم میشورمش ، درصورتیکه پوستم کنده شد تا یاد گرفته اونم خودشو نگه میداشت با بدبختی میومد قبلنا

تو بدنش چیزی کم نیس؟ از نظر اهن و ویتامین و ...خوش احلاقه کلا یا بد اخلاق؟شب چرا انقد دیر میخوابه؟صب ...

آزمایش گرفتم ازش کم خونی نداشت دکتر نگف چیزی کم داره

سن لجبازیه. و پسرا بشدت انرژی دارند این سن. 

اگر مقدور بره مهدکودک‌‌.. حتما تو فضای باز و به دور از شما با همسناش بازی کنه سفر و تفریح جداگانه از شما بره... و حتما ببرید دکتر ازمایش بگیرین گاهی لجبازی و ییخوابی مشکلات بچه ها از کمبود ویتامین هست.. 

اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)
ب خدا خسته شدم دیگ هیچ حرفی نمی‌فهمه خیلی باهاش مدارا میکنم ولی ب معنای واقعی نفهمه فقط از قصد اذیت ...

پسر منم اینجوری بود

چون خیلی لی لی به لالاش میذاشتم

از یه جایی به بعد خسته شدم

گفتم از امروز به بعد اگه تو خوب باشی منم مامان خوبیم

اگه نباشی منم مامان بدی میشم

کم کم خوب شد،حالا نه اونقدر عالی،ولی اذیتاش کمتر شد

استارتر با یه روانشناس صحبت کن چجوری باید باهاش رفتار کنی ،لی لی به لالاش گذاشتن ،کتک زدن ،تشویق نکر ...

دیگ باید حتما ببرمش مشاور چون کم آوردم همین ی بچه س توجه م همش واسه اینه نمی‌دونم شاید خیلی بهش اهمیت دادم

جایگزین شی؟ جایگزین خرابکاری بهش بدی گوش نمیده؟کلا بداخلاقه؟ پسرمن خوش اخلاقه خیلیم مهربونه فقط خود ...

بد اخلاق نیس زبون نفهمه هر چقدر خوب بگی باز حرف خودش میزنه دعواش هم کنم بازم کوتاه نمیاد . مثلا گیر میده امروز بریم خانه بازی میگم امروز ب این دلیل نمیشه فردا با دوستت میریم ولی ول نمیکنه آنقدر رو مخم می‌ره و اذیت می‌کنه ک دعواش کنم ولی بازم ول نمیکنه 

بد اخلاق نیس زبون نفهمه هر چقدر خوب بگی باز حرف خودش میزنه دعواش هم کنم بازم کوتاه نمیاد . مثلا گیر ...

اره این ویژگیو پسر منم داره گیر میده به چیزی ول نمیکنه مگه اینکه چیز جذابتر بهش بدم شاید قبول کنه 

مثلا جای بیرون رفتن خودم برم باهاش تو اتاق دو ساعت بازی😐 اونم اخرش سیر نمیشع گریع میکنه چرا بازی تموم شد

بی توجه باشی چی؟نه اوجوری که حس طرد شدن بهش دست بده مثلا داره یه کاری میکنه بدون اینکه اشاره به اون ...

ببین مثلا صبح رفته حموم بعد از ظهر گیر میده دوباره میخام برم میگم نمیشه سرما میخوری بیا کارتون برات بزارم ولی ول نمیکنه می‌ره لباسش درمیاره ک منو مجبور کنه ی بار ۲ساعت بدون لباس موند و اذیت ک باییییید برم

اره این ویژگیو پسر منم داره گیر میده به چیزی ول نمیکنه مگه اینکه چیز جذابتر بهش بدم شاید قبول کنه مث ...

خدا خودش کمکم کنه دیگ خسته شدم من نزدیکم از فامیل ها هم نیستن ک گاهی ببرم با اونا سرگرم شه از صبح تا شب باهاش سرو کله میزنم شب هم ک میخام یکم آرامش بگیرم مجبورم بیدار بمونم تا بخوابه بنده خدا شوهرمم اسیر شده

2810