2777
2789
عنوان

دیگ از دست لجبازی های بچه م خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 51 پست

خب قربونت برم تا حالا چند بار. رفتی پیش روانشناس کودک یا مثلا براش پرستار گرفته باشی نمیشه که بدون هیچ مطالعه یا کمکی بچه بزرگ کرد لاقل روزی دو ساعت باید با پرستارش باشه یا اینکه ببریش مهدکودک بچه عاشق بازیه نباید مدت زیادی تو خونه باشه بابد با همسناش باشه و همش بازی کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب خدا خسته شدم دیگ هیچ حرفی نمی‌فهمه خیلی باهاش مدارا میکنم ولی ب معنای واقعی نفهمه فقط از قصد اذیت ...

ببین با بازی باید گولش بزنی ، هرچی بهش امر و نهی کنی بدتره 

دقیقا بندازیشون سر لج تا تهش میرن 

من خودم میشناسم بچه مو بخاطر همین تو همه کارا پیشگیری میکنم ک سر لج نیوفته ، دقیقا اگه لج کنه تو دسشوییم ببریش نمیکنه تا خودش نخواد. ، الحمدالله ما برامون این یکی روتین شده دیگه چون از لجش دراوردمش ولی غذارو هنوز بازی میدمش

تو تنها نیستی ۳ تا ۵ همینن بیش فعالم نیست چرت نگین ملت خواهشا باهوشن بچه های اینطوری

بچه باهوش اتفاقا محیط رو میسنجه 

البته ذهن انسان خیلی پیچیدس و هزاران اختلال ازش درمیاد بچه ممکنه باهوش باشه و شلوغ

باهاش بازی میکنی؟بیرون میبریش؟رو وسایل خونه حساسی؟ تو تمیزی کثیفی بیش از حد حساسی؟

اره ب خدا همه کار براش میکنم روز درمیون میبرم خانه بازی هر چقدر میخاد بازی کنه 

زیاد حساس نیستم رو وسایل خونه ولی خسته میشم چقدر جم کنم از صبح بی جهت همه چی رو می‌ریزه بیرون تا جاکفشی رو حتی رو همه چی لج می‌کنه شبا تا ساعت ۳ حرصم میده تا بخوابه

خواننده خاموشم ان شدم بهت بگم خدا صبرت بده...منم این روزا رو گذروندم سر جیش نکردن انقد خودشو کنترل م ...

دقیییییقا ماهم سرهرچیزی باید گولش بزنیم وگرنه متوجه امرونهی بشه لج میکنه ، ولی خب جواب میده ، تا عادت کنه به کارای روزمره خودش دیگه روتین انجام میده

شدیم مثل بازیگر تو خونه ، هرچند بازم گاهی منفجر میشم دیگه ، اونم کم نمیاره البته😂

اره ب خدا همه کار براش میکنم روز درمیون میبرم خانه بازی هر چقدر میخاد بازی کنه زیاد حساس نیستم رو وس ...

تو بدنش چیزی کم نیس؟ از نظر اهن و ویتامین و ...

خوش احلاقه کلا یا بد اخلاق؟

شب چرا انقد دیر میخوابه؟

صبحا زودتر بیدارش کن بذار شب زودتر بخوابه 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

اره ب خدا همه کار براش میکنم روز درمیون میبرم خانه بازی هر چقدر میخاد بازی کنه زیاد حساس نیستم رو وس ...

باید روتین خواب داشته باشع ، دسشویی و مسواک بعدش برقا خاموش همه بخوابن ، تاریک باشع مجبوره بخوابه دیگه

وضعیت اعصاب خودت چطوره؟ من وقتی حالم خوب نیست بچم اذیت میکنهاما وقتی شاد و با حوصله ام اونم خوب میشه

من خیلی صبورم باهاش ولی دیگ کم آوردم هر چقدر بگم کارت بده نکن بدتر می‌کنه چ خوب بگم چ بد فرقی نداره

پسر منم ۳ سالشه 

با این سن کمش اگه بهش امر و نهی کنم ابدا انجام نمیده 

باهاش به زبون ملایم حرف میزنم 

هم قدش میشم اول یه توصیحی بهش میدم بعد ازش چیزی میخوام 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

ب خدا خسته شدم دیگ هیچ حرفی نمی‌فهمه خیلی باهاش مدارا میکنم ولی ب معنای واقعی نفهمه فقط از قصد اذیت ...

عزیزم برید پیش مشاور 

اینجوری ادامه دادن دیگه فایده نداره 

اول خودت برو بعد بچرو ببر .راهکاراشون خیلی خوبه 

یه چیزی بگم بیشتر ببرش پارک و بزار بازی کنه خودشو تخلیه کنه

هر روز یک سلام هدیه به اباعبدالله ❤ دختر جتگل‌های گیلان  

2810