2777
2789

از طرفی هر دفعه به اصرار میگه باید هر روز بیاید بچمو ببینم

چرا دیر ب دیر میاید

از طرفی ب گوشم رسیده گفته من همش نوه داری و عروس داری میکنم!منظورش پخت و پز و این کاراس میریم خونشون 

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

دو رو تشریف دارن

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به اصطلاح موجی هستن

حالا اصرارهای زیادشو باور کنم یا اون ک میگه همش عروس داری میکنه!؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

منظورش اینه رفتی اونجا بشور و بساب کنی🙃

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
منظورش اینه رفتی اونجا بشور و بساب کنی🙃

اتفاقا خودش ظرفاشو میشوره نمیزاره من دست بزنم اصلا میگه نمیخوام ممنون!

حالا اصرارهای زیادشو باور کنم یا اون ک میگه همش عروس داری میکنه!؟

تو سعی کن اون حرفی که بقیه اردن رو باور نکنی وقتی رو در رو داره محبت می‌کنه و دوست داره زود رود ببینه شمارو چه لزومی داره حرف دیگری رو باور کنی شاید یه دو بهم زنی بوده باشه

بچه اش رو تنها ميخواد 

عروس رو نميخواد 

مادر شوهر منم فقط بچه خودش رو ميخواد و من اگه يك ماه نرم اونم به خاطر شوهرم ميگه بيا 

ولى دوست داره شوهرم ى سره ،يعنى همشااااا كنارش باشه نميگه تو زن دارى 

اصلا نميدونم چرا اينا زن ميگيرن 

ی دلش میگه بری بری ی دلش میگه نری نری😂

در کل خیلی ب اونا ک حرف میارن میبرن اعتماد نکن بعضیا عمدا از روی حسادت میخوان میونه ادمارو بهم بزنن

سیاه قلبن

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘رب هب لي من لدنك ذريه طيبه انك سميع الدعا ، رب لا تذرني فردا و انت خيرو الوارثين.🌺کنجد کوچولویی که تو دلم جوونه زدی خوش اومدی قلب من🥰حسم میگه ی دخمل کوچولو تو راه خونمونه🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
مال منم همین گهیه که گفتی هم بچشو میخواد هم پولشو هم کلفتی عروسو ولی نمیتونه مستقیم بگه آخه تا الان ...

اها تازه حالیم شد چقد خنگم

یعنی اینطور میخواد خودشو خوب نشون بده؟

والاه چنان با ذوقی میگه بچمو هر روز بیارین!

عزیزم هم نوش عزیزه هم زحمت مهمون داری براش سخته

ولی من بودم این حرفش ک میگفت بیا رو باور نمیکردم

مهمونی رفتن ب در باز نیست ب روی بازه 

بنظرم کمتر برو ، البته اگ کسی ک برات حرف آورده از حسودی نبوده

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..
2810