2777
2789
عنوان

پرستیژ پزشکی خیلی بیشتر از دارو هست❓️❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی رتبت چند شد؟سال چندمت بود؟؟؟من بپبخت سه سال پیرا میارم موندم به امید دارو یا پزشکی تبریز

سال دومم بود منتها رتبم و نمیگم شناسایی نشم

عزیزم امسال بخونی میاری واقعا لازمش استمراره همین که این وقت شب اینجایی ینی نداری

ناراحت نشیا من بهت میگم که به خودت بیای

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊
2803
سال دومم بود منتها رتبم و نمیگم شناسایی نشمعزیزم امسال بخونی میاری واقعا لازمش استمراره همین که این ...

🙂🙂🙂مرسی جواب دادی❤️🤍

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
🙂🙂🙂مرسی جواب دادی❤️🤍

فدات عزیزم هر کمکی از دستم بر بیاد برات انجام میدم احتمالا خودمم امسال دوباره کنکور بدم

دست از تلاش نکش ما تو کلاسمون اکثرا بالای ۲۵ هستن

خانوادت رو چکار داری خودتو و آینده رو بچسب ، شهر دور از خانواده قبول شدی ؟

اره 

ولی خیلی اذیتم خب تو که نمی دونی چی کار کردن...

انگار آبیاری گیاهان دارویی قبول شدم با اینکه دانشگاهمم تیپ یکه

سوال خوبیهبدلیل خانواده و والدین سمی

درکت میکنم منم خانواده سمی ای دارم.ولی لطفا نزار دیدگاهتو تغییر بدن نزار هیچ چیزی افکار و دیدگاهتو تغییر بده از مسیرت لذت ببر تو الان دیگه ی جوان محسوب میشی نزار بتونن روت تاثیر منفی بزارن و شوق زندگیتو ازت بگیرن بایست جلوی هرکی که خواست نسبت به انتخابات دلسردت کنه و تصمیماتتو تغییر بده تو الان ی دختر بالغی خودت میتونی تصمیم بگیری خیلیم رشته قشنگ و با پرستیژی قبول شدی مهاجرتشم برای المان مخصوصا عالیه.اهمیتی به حرفای منفی نده نزار انرژی منفی مثل امشب قلبتو روحتو فرا بگیره

درکت میکنم منم خانواده سمی ای دارم.ولی لطفا نزار دیدگاهتو تغییر بدن نزار هیچ چیزی افکار و دیدگاهتو ت ...

من دارم به خودکشی فک می کنم:)

هیشکی نمی دونه تو دل من چخبره 

2809