2777
2789
عنوان

اقدامم هم Hcjزدم هم شیاف پروژستون میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 50 پست
گفتم اگ فامیل باشین قبل بارداری چ مراقبتاییو انجام دادی ازمایشو اینوحرفارو یاد یگیرم🥲

نه نسبت خونی نداریم

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاخدا نه😭😭 بعدامپول این علائمتون بودده روزقبل موعد؟شیاف دکترنوشته برالقاح

شیاف واس منم نوشت ولی گف اگ باردار شدم بزارم که قربونش برم نشدددددمممم... من از وسطای سیکل ب بعد ب شدت شکم درد و کمر درد و درد رون گرفتم که قبلا این سابقه رو نداشتم، ولی با کمال تاسف پریود شدم

2803
برای من هشت روز مونده به موعد شش بار استفراق کردم شبا امروز صبح همو تهوع داشتم همراه با استفراق یه م ...

منم ترشح ابکیودادم بعضی وقتام سفیده هیچوقت انقدترشح نداشتم

۲سال ولی ماه اوله دارومصرف کردم ودکترراضی بودازفولیکولم

از ته قلبم از خدامیخوام باردارباشی.اما اینقدر نگران نباش!تو تازه داری دارو مصرف میکنی،کلی وقت داری

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
فقط اینو میدونم که این علائم هم مال پریود میتونه باشه هم بارداری،اما اینقدر بیقراری چرا،مگه چندوقته ...

۲سال خیای استرس دارم استرس بکنار دردامونموبریده دوس دارم خودموبکشم دیگه تحمل ندارم یه روزخوش نداشتم چندروزه درددارم مسکنم میترسم بخورم باردارباشم

شیاف واس منم نوشت ولی گف اگ باردار شدم بزارم که قربونش برم نشدددددمممم... من از وسطای سیکل ب بعد ب ش ...

الهی انشالله ماه بعد منچندروزبعدامپول دردام شروع شد

دلیلشو نمیدونی؟ ینی بعد اقدام باعث چی میشه که میدن؟

پروژسترون هست و باعث میشه اگه بگیره جاش خوب باشه یجورایی،بیشتر به کساییکه تنبلی دارن میدن چون هورمون مردانه دارن،این شیاف هورمون زنانه س ک خوبه

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

و اگه باردار هم نشده باشیم اون شیاف باعث پریودی میشه

از ته قلبم از خدامیخوام باردارباشی.اما اینقدر نگران نباش!تو تازه داری دارو مصرف میکنی،کلی وقت داری

مرسی عزیزم انشالله خستم بخدازجرکش شدم این ماه دردسینه هام خیلی شدیده راه میرم اذیت میشم استرسم دارم 

باعث میشه اگه حاملگی رخ بده جای بچه محکم شه ولقاح موفقیت امیزی باشه

2809