2777
2789

الان دردپریودی ترشح کمردرد  دردسینه دردپهلوامونموبریده یعنی الان یه تفنگ داشتم شلیک میکردم تو مغزم کسی بوده بااین دردا باردارباشه یکم امیدداشتم که پریودنشدم امشب فهمیدم بخلطرشیافه که پریودنمیشم 

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
شیاف دیگ برای چی گذاشتی؟ منم این دردا رو داشتم و پریود شدم

بعضی دکترا شیاف رو بعد اقدام میدن تایه مدت بذاری

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
شیاف دیگ برای چی گذاشتی؟ منم این دردا رو داشتم و پریود شدم

یاخدا نه😭😭 بعدامپول این علائمتون بودده روزقبل موعد؟شیاف دکترنوشته برالقاح

بعضی دکترا شیاف رو بعد اقدام میدن تایه مدت بذاری

چیزی نپیدونی میشه راهنمایی کنی پهلوم خیلی دردمیکنه دردتخمدانم خفیفه

برای من هشت روز مونده به موعد شش بار استفراق کردم شبا امروز صبح همو تهوع داشتم همراه با استفراق یه مایع ابکی بی بو از بدنم میاد یه شکم درد دارم ولی درد نیست نمیدونم جوری نمیدونم بگم من شیاف نزاشتم  میگم با این علایم شاید باردار باشم دوماهه تو اقدامم

کوردم 
چیزی نپیدونی میشه راهنمایی کنی پهلوم خیلی دردمیکنه دردتخمدانم خفیفه

فقط اینو میدونم که این علائم هم مال پریود میتونه باشه هم بارداری،اما اینقدر بیقراری چرا،مگه چندوقته اقدامی؟

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
2809