2777
2789
ببین ما که نمیشناسیم حرفاتو بزن سبک شی

یسال واسه سالگرد مادرشوهرم حلوا درست کردم

سر مزارش بودیم شوهرم در حضور بابا و زن باباش بهم گفت ایشالا مادرت بمیره واسه اون حلوا درست کنی(چون قبلش باهم بحث داشتیم) همونجا زدم زیر گریه دلم خیلی شکست

این حرف بعد ۵-۴ سال هنوز دردم میاره

پزشک عمومی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین به هر چی فکر کن به جز مرگ مرگ وحشتناکترین اتفاقیه که میتونه برا آدم بیوفته چون دیگه راه برگشتی ...

منم من از اعمالم خیلی میترسم ان شاء الله خودمون اصلاح کنیم و توشه اعمال خیرمون پر باشه بریم

چی میگه شکاکه بد دله یا بی مسئولیته

نه تقریبا از هرجهت آدم خوبیه 

ولی خیلی انتظارات زیادی از من داره وقتی براورده نمیشه خیلی تلخ برخورد میکنه

زبونش مثل زهر تلخه

پزشک عمومی

2805
ببین به هر چی فکر کن به جز مرگ مرگ وحشتناکترین اتفاقیه که میتونه برا آدم بیوفته چون دیگه راه برگشتی ...

منم مثل توام

بخاطر رهایی از رنج به مرگ و خودکشی فکر میکنم

تحمل درد و رنج ندارم دیگه

پزشک عمومی

نه تقریبا از هرجهت آدم خوبیه ولی خیلی انتظارات زیادی از من داره وقتی براورده نمیشه خیلی تلخ برخورد م ...

چرا سعی نمیکنی بیخیال حرفاش بشی نادیده بگیری مگه تهش چیه؟ مگه قرار نیست یه روزی همش تموم بشه چرا خودتو عذاب میدی

💍♥️

بله ولی ادعای صد در صدی ندارمحس هم خطا داره

عزیزم

پدر شوهرم حالش خوب نیست. بیمارستان بستریه. حست میگه

خوب میشه یا فوت میکنن؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
2810