2777
2789
عنوان

خرسمو بغلم گرفتمو گریه میکنم🥺💔🫂

2891 بازدید | 125 پست

من عقدم و ازدواج کردم، حالم اصلا خوب نیس همه خوابن من یه گوشه خرسمو بغلم گرفتم به جا شوهرم هی بوسشمیکنمو و گریه میکنم، قهریم و تقصیر اونه هی انلاین میشه اما پیام نمیده، دلم گرفته💔💔💔😖

آخه من فقط اونو دارم 

احساس تنهایی شدیدی میکنم😭😭😭

فقط اونو میخوام 

دوست دارم بغلش کنم و تا ریه هام جا. داره بوش کنم

دلم میخواد بغلش بخوابم

دلمم براش تنگ شده😭😭😭😭

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

😐

علاقه ای به معاشرت با ادمای دگم و افراطی ندارم ! همونا که تفکر نقاد نداشتن و کورکورانه هرچی از بچگی تو مغزشون کردن رو پذیرفتن و هیچوقت تحقیق نکردن ! پس اگه از این افرادی با احترام ممنون میشم اصلا با من مکالمه نکنی چون گفتگوی خوبی قرار نیست داشته باشیم ، مرسی 🌱🌸

باز خوبه قهرین یروز میاد. آشتی می‌کنه میری بغلش (:من و گفت نمیخاد باهام هیچوقت دیگه حرف بزنه دوماه رفت هرشب با گریه میرم رو تختم (:

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
2809