2777
2789
عنوان

همیشه دلم میخاست خدا فقط ی دختر بهم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 20 پست
راست میگی عزیزم از این رو بهش نگاه نکرده بودم❤️

بخدا من پسرم ۵سالشه 

انقدرر عکس ست باهم داریم 

همین امشب یه پافر زرشکی واسش خریدم تا باهم ست باشیم

اصلا این موضوع واسم عادی شده دیگه 

دنیای بچه هاهم انقدر پاک وقشنگه که از عشقش سیراب میشی 

پسربچه هاهم عشق اول زندگیشون مامانشونه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
درکت میکنم شما اصلا یلحظه به این فکر نمیکنید که پسرتون رو دوست نداشته باشین فقط از بی معرفتی و بی مه ...

دقیقا گلم توی دوران حساس اول بارداری خیلی بهم استرس وارد کردن چ شبا ک با گریه نخابیدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی اگر دختر هم داشته باشید نباید هرکز با بچه چه دختر چه پسر درددل کنید!!چون به اون بچه آسیب میزنید ...

عزیزم تو بچگی نه خودمم میدونم بچه واسه درد و دل نیست اما من دوست داشتم بزرگ بشه و محرم راز هام باشه چه ایراد داره اگه دختر بزرگ با مادرش درد و دل کنه همونطور که ما الان میکنیم و خیلی وقتا من مادرشو اروم میکنم خیلی وقتا اون منو اروم میکنه و اینطوری هر دو حالمون بعد حرف زدن خوب میشه در کل من که دوست داشتم اگه دختر میشد باش صحبت میکردم سبک میشدم اونم مرحم قلبم میشد 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

اره واقعا منم همیشه خدا روشکر میکنم تا اینجا بچم سالم بوده شما انشاالله بچت صحیح و سالم میرسه بغلت

ممنون عزیزم سلامت باشی

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

دقیقا گلم توی دوران حساس اول بارداری خیلی بهم استرس وارد کردن چ شبا ک با گریه نخابیدم

محلشون نده تو داری برای خودت بچه میاری شوهرتم باید درک کنه شما تو جنسیت بچه اختیاری نداشتین چه پسر چه دختر مهم اینه باردارشدین و ۹ماه بچه رو تو شکم حمل کردین 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40