2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 181708 بازدید | 1353 پست

عزیزم قلبم کنده شد گریم گرفت بچه ها واقعا حقشون نیست

ولی مامان مهربون نگران نباش یکی از اقوام ما پسرش ۵ سالش بود سرطان خون گرفت بدخیم بود زد به مغز استخون ولی خداروشکر خوب شد الان کلاس دوم دبستانه سالم سالمه

دیگه مثل قدیم نیست از اسم سرطان آدم بلرزه خداروشکر درمان سرطان پیشرفت کرده

بابای خود من درگیرشه و درمان داره خوب پیش میره

کاش میشد بشی🖤💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم قلبم کنده شد گریم گرفت بچه ها واقعا حقشون نیستولی مامان مهربون نگران نباش یکی از اقوام ما پسرش ...

عزیزم خدا سلامتی بده به پدرتون، نوعش چیه برای پدرتون؟ ممنون از امیدواریت خداروشکر سرطان خون بچه ها درمان میشه

خداروشکر نظرش مثبته، تقریبا همه ی بچه های این سنی خوب شدن ، فقط خیلی سخته

انشالله خوب میشه عزیزم براش دعا کردم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
عزیززم😪😪 کاش عمر من صفر میشد ولی بچم همین الان خوب میشد

خدا نکنه مهربونم بچه اتون الان به شما نیاز داره، انشالله خوب میشه 🥹🥹😭😭

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
عزیزم خدا سلامتی بده به پدرتون، نوعش چیه برای پدرتون؟ ممنون از امیدواریت خداروشکر سرطان خون بچه ها د ...

ممنونم عزیزم همچنین گل پسر شما ایشالا به زودی بیای بگی دوره درمانش تموم شد و حالش عالیه

بابای من برست گرید ۲ بود وارد تهاجم شده بود ولی متاستاز نشده بود خداروشکر

کاش میشد بشی🖤💔
سلام عزیزم حال پسرتون چطوره ازمایشش جوابش چی شد ؟الان بستری هست یا خونه هستین هرشب داخل نماز شب دعاش ...

سلام عزیزم، دوماهه که درگیر بیمارستانیم، گاهی بستری گاهی خونه، مدام چکاب و دارو و...ممنون که دعا میکنی، خیلی امشب حالم بده

سلام عزیزم، دوماهه که درگیر بیمارستانیم، گاهی بستری گاهی خونه، مدام چکاب و دارو و...ممنون که دعا میک ...

چی شده گلم 

چرا حالتون بده ؟, 

فقط امبد داشته باشین ب خداوند 

همه چی درست میشه انشاءالله