سلام عزيزم برادر شوهر من ١٠ سال پيش شايدم بيشتر متوجه شد سرطان خون داره هنوزم سالم و سرحال و بعد اىن ...
میشه برای مشکلات منم دعاکنید لطفا♥️🥲خدا خیرتون بدا
میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱. دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍. امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿 آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
دکتر حمیدیه تو بیمارستان مرکز طبی کودکان کار میکنه و بچه هایی که سرطان خون دارن رو علاوه بر شیمی درمانی و پیوند، ژن درمانی میکنه که کارایی و درمان بالایی داره، یه سر اونجا برین پیشش
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خدایا اگر صدامو از قلبم میشنوی از سلامتی من بگیر به پسر کوچولو بده خدایا قبلم درد گرفت
خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان
الهی که بچت خوب شه اصلا اشتباه گفته باشن.مامان قوی باش عزیزدلم.کاش ادم خودش همه مریضیای بچشو جذب میکرد ولی درد بچشو نمیدید.امید داشته باش و شاد باش بخاطر بچه ی نازت
من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.