فلج اطفال و سرخک به خاطر مهاجرین اتباع دوباره دیده شده نمیترسی؟ اگه خدایی نکرده سگی چیزی گازش بگیره ...
خدا بیامرزه امیرکبیر رو. اون موقع مردم علم و سواد نداشتن واکسن نمیزنن عجیبه والا اللن میگن واکسن نمیزنیم. من میگم خیلی ببخشید مگه مسئولین مملکت که این قدر روی فرزند آوری تاکید میکنند مگه دیوانه هستند با واکسن مردم خودشونو و نسل جدید رو بکشند؟
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین آزمایش خون و مغز استخوان رو گرفتن ؟ تشخیص قطعی هست؟؟
بچت تب هم گرفته بود یه چند روز؟؟
این تازگیا بهش شیر گاو و یا بستنی سنتی ندادی؟؟؟
عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر. بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
فکر کنم دور از جون شما خیلی از اونایی هم که نزدن الان زیر خاک دارن عوارض کرونا رو تحمل میکنند .حتی ر ...
خیلی چیزاهست اینجانمیشه گفت رهبرمخالف سرسخت واکسن بودن
من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم
بیا بنویسیم مثل درس مثل مشق تو کتاب تاریخ فردا . بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم زیر بار غم ها و دردا .بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده .ولی ما میدونیم شب تار آخرش سپیده .جنگ فقر و تحریم ستم این جهان پلشته.کی میدونه غیر خودمون چی به ما گذاشته؟!هیچکی توی تاریخ قده ما خون دل نخورده واسه یه ذره زندگی این همه نمرده.