2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182506 بازدید | 1362 پست
دلیل نمیشه چون خون و ادرار و مدفوعمون نجسه پس بشینیم نجاست بخوریم و به بدنمون هم وارد کنیم

مگه می گن بخوریم.  تزریق هست.  اینو حتی مراجع هم مشکل ندارن بعد شما مشکل دارین؟  بقیه کامنتمو نخوندی؟ 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عزیزدلم مادر قوی و مهربون بهترینا رو از خدا برات میخوام

و در واقعیت خداروشکر این بیماری توی بچه ها خیلی بهتر درمان میشه

دختر دوستم مبتلا شد و الان الحمدلله یکساله خوب خوب شده الان ۶سالشه و حدود دو، سه سال درگیر بودن

فقط محکم باش توی این راه و با انرژی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی عزیزم ! بمیرم برا دلت با تمام وجودم از جدم خانم فاطمه زهرا میخوام که گل پسرتو شفا بدن . دعام گی ...

تو روخدا التماس میکنم برا بچه کوچولو منم دعاکن امروز نوبت دکتر داره نوارمغز میخوان دوباره  بگیرن دکتر بگه نوارش خوب شده تشنج دیگه نداره 

سلام هیچ استرسی به خودتون وارد نکنی سرطان های هون و سینه و پوست دیگه کاملا عادی شده و خیلی راحت از بین میرن سرطان فقط یه سلولیه که زیادی رشد کرده و باید از بین بره خداروشکر الحمدالله که درمان ها پیشرفت کرده یادتون باشه قبل عمل خوداکی های مفید انتی اکسیدان بخوره حین عمل مطمئن باشین بهترین جا میبرین یا حداقل دکار بهترین سعیشو میکنه ..... ترجیحا جاهایی که کاراموز میر نبرین ... بعدش کع عمل شد بع غذاعای انتی اکسیدانیش غذاعای مقویم اضافع کنید 

عزیزم اصلا فکرای بد نکن پسر من یهویی اینجور شدبچه تون بخاطر بازی و دوییدن پاهاش درد میگیره یابخاطر ر ...

خدا بچتو شفا بده امیدوارم همه بچه ها همیشه سلامت باشن من باردارم واز ته دل برابچت و همه بچه های مریض دعا میکنم که خداوند دل همه پدرومادرارو شاد کنه.مادرا همیشه نگرانن یه جورایی کل عمرمون با نگرانی و دلواپسی و سلامت بچه ها میگذره خدا خودش به همه بچه ها سلامتی بده 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
تو روخدا التماس میکنم برا بچه کوچولو منم دعاکن امروز نوبت دکتر داره نوارمغز میخوان دوباره بگیرن دکت ...

چشم عزیزم حتما. اتفاقا الان میخوام نماز بخونم کوچولوت و یاد میکنم و به امید خدا شفا میگیره نگران نباش 

گلم یه سوال دارم منم پسر ۳ ماههم مشکل خونی داشت سرطان ن بدتر سرطان دکترا نفهمیدن چشه و چرا ، بعضی اح ...

چقدر عجیب ، خدا بهت صبر بده، جایوفرشته کوچولوت بهشته، مطمئنم خیلی پیش خدا جایگاه داری حتما برای پسزم دعا کن

خب من دو دز واکسن بهارات زدم، و تقریبا یک سالی بعداز دز دوم باردار شدم، کرونا هم ، هم خودم هم همسرم گرفتیم، دوسه بارم گرفتیم همسرم که نوع شدیدشو گرفت واکسن هم استرازنکا زد ،نمیدونم دیگه چرا اینطوز شد، جهش ژنتیکی صورت گرفتا با علت ناشناخته ، ب

تو روخدا التماس میکنم برا بچه کوچولو منم دعاکن امروز نوبت دکتر داره نوارمغز میخوان دوباره بگیرن دکت ...

خانون من سید نیستم ولی ارادت خاصی به حضرت علی دارم بعد از جواب بنده رو مطلع کنید امیدوارم من رو شرمنده شما نکنه خودش دیده شرمنده بچه بودن چه دردیه شرمنده زن بودن چه دردیه 

خدا شفاش بده خیلی بده خیلییی😭😭😭با این تاپیک دیگ تصمصم گرفتم بچه دار نشم اخه خانواده شوهرم یکی درمیان سرطان دارن همش میترسم نکنه….😭😭😭حتی فکر کردنشم واسه منی ک اصلا مادرتشذم و حس مادری نفهمیدم سختتتتته چ برسع ب تو 😭😭 امیدوارم خدا صداتو بشنوه و پسرت شفا پیدا کنه همین الان😭😭😭😭😭