2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182506 بازدید | 1362 پست
ازمایش

الهی به حق امام زمان عج شفای کامل پیداکنه عزیزم.

ب نیتش هردعایی بتونم میخونم ان شاالله.

عزیزم میدونم درکت میکنم کامل الان نمیتونی دعا به اون صورت بکنی یا بخونی.

هرزمان یکم ازاین حال دراومدی،از ته دلت باخدا حرف بزن.با دل شکسته. دستاتو ببر بالا و درد و دل کن.

هرروز و هرشب امام زمان عج و صدا بزن. زیاد یاصاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اَغِثنی بگو. بشین باامام زمان عج درد ودل کن هرچقدر که میتونی ولی روزانه ترکش نکن.ان شاالله جوابتو میدن. امام الان ما ایشون هستن.زیاد سوره توحید هدیه کن بهشون. سوره یس اگه تونستی.ذکر اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س زیاد بگو. فاتحه وصلوات و سوره یس به نیت پدر ومادرشون امام حسن عسکری ع وحضرت نرجس خاتون س بخون.اگه میتونی روزی ۵۰۰ صلوات به نیت امام حسن عسکری ع بفرست.ان شاالله واسطه حاجاتت میشن.
 ولی حتمااا روزانه اون درد دل و صحبت و باامام زمان عج داشته باش. مثل یک پدر مهربون کمکت میکنن.من خودم بارها تجربه کردم. پسر منم تاالان چند تا بیماری پشت سر گذاشته. وهنوزم درگیر یکیش هست.منم فکرشو نمیکردم یک روز خار ب پاش بره ولی شد. ولی ناامید نشدم از لطف خدا وعنایات اهل بیت.شکر خدا ختم به خیر شدن.هرکدوم با یه چیزی آزمایش میشیم .فقط توسل کن و توسل کن وتوسل کن و ناامید نشو.هر وقت  تونستی و مقدور بود حتما مشهد هم ببرش پابوس امام رئوف.ان شاالله دست خالی برنمیگردی.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون از امیدواریت، چیزی کع بزام سخته اینه تحمل اینکه خار بره به پاش زو نداشتم، وای الان قراره مدتها ...

سلام. عزیزم. اول الله دوم پزشک و سوم امید و در توان صدقه به نیازمند با ذکر سوره حمد. بهت قول میدم خوب میشه. تو شهر ما ی مورد بود. بچه خوب شد. 5 سال هم نداشت. همه فکر میکنن مادرش دروغ گفته بود. ولی مادرش شیربیشه بود. یک شیعه حیدری واقعی. یکبار گله نکرد. و گفته بود من گناه نکردم و امروز باید خدا جواب منو بده و تونست شفای بچه اش رو بگیره

خیلی ناراحت شدم براش گریه کردم ان شاالله به حق فاطمه زهرا خوب میشه عزیز من از حدیث کسا و ناد علی بیماری که دکترا جواب کردن معجزشو دیدم.بریز تو گوشیت حتما روزی چندین بار بخون.خدا خودش شفاشو میده

تاپیک های منو نگاه کنهرجا کمک خواستی بگوخوب میشه

یه تاپیکی بود توهمین نی نی سایت می‌گفت تشخیص سرطان خون دادن برا بچشون دمتر گفته بود باید نوبت پیوند مغز استخوان بزنن

اینام انگار برده بودن طب سنتی گفته بودن سردی به مغز استخوانش رسیده

میگفت بچه رو دوهفته فقط تقویتی دادن دارو نه ها فقط تقویتی و زیر کرسی خوابوندنش دو هفته

میگفت بعد بردن آزمایش دکتر گفته انگار ازمایش قبلی اشتباه شده و این حرفا

من صحتشو نمیدونم ولی فکر کردن بهش ضرری نداره...

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
طب سنتی رو دست کم نگیرید دوست من طبیبه بیمار سرطانی درمان کرده

پسر خودم زخم روده داشت 

همین طب سنتی خوبش کرد

یه نفر از اشناهاهم باید می‌رفت شیمی درمانی ولی دکترا قبولش نمیکردن میگفتن طاقت نمیاره

رفت طب سنتی تقویتش کردن بعد رفت شیمی درمان جوابم گرفت خداروشکر

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷