الهی به حق امام زمان عج شفای کامل پیداکنه عزیزم.
ب نیتش هردعایی بتونم میخونم ان شاالله.
عزیزم میدونم درکت میکنم کامل الان نمیتونی دعا به اون صورت بکنی یا بخونی.
هرزمان یکم ازاین حال دراومدی،از ته دلت باخدا حرف بزن.با دل شکسته. دستاتو ببر بالا و درد و دل کن.
هرروز و هرشب امام زمان عج و صدا بزن. زیاد یاصاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اَغِثنی بگو. بشین باامام زمان عج درد ودل کن هرچقدر که میتونی ولی روزانه ترکش نکن.ان شاالله جوابتو میدن. امام الان ما ایشون هستن.زیاد سوره توحید هدیه کن بهشون. سوره یس اگه تونستی.ذکر اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س زیاد بگو. فاتحه وصلوات و سوره یس به نیت پدر ومادرشون امام حسن عسکری ع وحضرت نرجس خاتون س بخون.اگه میتونی روزی ۵۰۰ صلوات به نیت امام حسن عسکری ع بفرست.ان شاالله واسطه حاجاتت میشن.
ولی حتمااا روزانه اون درد دل و صحبت و باامام زمان عج داشته باش. مثل یک پدر مهربون کمکت میکنن.من خودم بارها تجربه کردم. پسر منم تاالان چند تا بیماری پشت سر گذاشته. وهنوزم درگیر یکیش هست.منم فکرشو نمیکردم یک روز خار ب پاش بره ولی شد. ولی ناامید نشدم از لطف خدا وعنایات اهل بیت.شکر خدا ختم به خیر شدن.هرکدوم با یه چیزی آزمایش میشیم .فقط توسل کن و توسل کن وتوسل کن و ناامید نشو.هر وقت تونستی و مقدور بود حتما مشهد هم ببرش پابوس امام رئوف.ان شاالله دست خالی برنمیگردی.