2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182503 بازدید | 1362 پست
شما از قرون وسطی اومدی

گلم تب سنتی واسلامی واکسن رو قبول نداره ، والا راست ودروغ ش رو نمی دونم می گن عامل کل سرطان ها هنین واکسن ها هستن البته بسیاری از دانشمندان که وابستگی به سیستم ندارن هم مخالف واکسن هستن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی عزیزم مطمئنم یه روزی میای تاپیک بهبودی کامل کوچولوتو میزنی ایشالا...یه بار شبکه سه برنامه سلام صبح بخیر داشتن در مورد سرطان بچه ها حرف میزن کلی هم از خانواده هاشون اومده بودن...اونجاهم میگفتننود درصد سرطان های بچه ها خوب میشه ..برو اون تیکه شو نگاه کن بهت روحیه میده 

چطوز؟؟ ذهنم درگیر شد من دقیقشو نگا میکنم یادم بنداز بعدا بکم بهتوت

پسر منم لاغره و همش پا درد دست درد کلی دکتر و ازمایش فقط ویتامین  د ۹ بود انقدر پایین 

فعلا قرص میخوره همین 

انشاللع ، کلی امیدواری گرفتم

امید خودش یه قدم خیییلی بزرگ برای درمانه همییشه امیدوار باش کوچولوت احساس قلبی تورو دریافت میکنه چون یه تیکه از وجودته پس همیشه حس ارامش و حس مثبت بهش انتقال بده از ته قلبممم با چشم تر دعات کردم

به امید خدا خوب میشه براش حمد خوندم و دعاش کردم 

حس میکنم شما زود متوجه شدید پس میتونید زود برای درمان اقدام کنید انشالله زودی خوب میشه😘

می‌دونم الان حالتون خیلی بده و نگرانید ولی بد به دلتون راه ندید خداروشکر علم پیشرفت کرده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40