اکثر بچه هایی که بیماری میگیرن خوب میشن ،دختر پسر عمم تو همین سن گرفت ،دو سه ماه تو بیمارستان بود خیلی هم اذیت شدن اما الان خدا رو شکر دوم یا سوم دبستانه ،کاملا خوبه ،نگرتن نباش ایشالله خوب میشه
وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من
برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما نوره اصل بخر. و بعد بده بوش. کنه. و هر ۱۰ روز یکبار باید بدنش موزه بزنی. قبل از استفاده از موزه. بده بوش کنه. البته باید نوره اصل باشه برای رفع سرطان عالیه. حتما قبل از استفاده از موزه اون بو کنه