2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182499 بازدید | 1362 پست

الهی بمیرم برای دلت تا همین الان داشتم. گریه میکردم دلم خیلی شکسته از اتفاقات بد زندگیم با همین قلب شکسته دعا میکنم حال فرشته کوچولوت زودتر خوب بشه و داغش رو نبینی خیلی ناراحت شدم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر، بزای پسزمن دعا کنید

ان شاالله خیلی زود خوب میشه .خدا بهت ببخشدش الهی همیشه سلامت ببینیش .ببر محک تهران دوست همسرم متاسفانه پسر ۴ ساله اش درگیر بود و هزینه درمان براشون سنگین شده بود یکی بهشون محک تهران رو معرفی کرد بیمارستانش برای خیرین هست مخصوص سرطان اطفال بچه دوست همسرم چند وقت بستری بود خداروشکر خوب شد

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی از امیدواریهاتون ، من غذا بزور به بچم نمیدادم اینقدز روش حساس بودم خداشاهده پوشکشو عوض میکردم گ ...

خدا بدل مهربانت رحم می‌کنه حضرت فاطمه دعاش می‌کنه عزیزم بلا از همه بچها دور باشه خدا شفاش میده مطمئنم ♥️

عزیز دلم انشاالله خوب میشه یکی از بستگان منم در کودکی سرطان خون گرفت فک کنم ۷ سالگی خوب شد مادر شوهر خواهرم الان ۱۴ ساله مبتلاست خوبه 

فک کنم درمان سرطان خون پیدا شده 

انشالله که همینطوره 

انشالله به حق بیمار کربلا بیمارت خیلی زود لباس عافیت بپوشه ته دلم روشنه 

هزار صلوات یا ۲۰۰۰صلوات هدیه کن ی مادر امام زمان عج یعنی حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها 

میتونی ۵ یس یا ۱۰ یس یا کمتر هدیه ب ایشان کنید

برای تعجیل فرج‌امام زمان عج هم‌دعا کنید

نماز استغاثه ب حصرت فاطمه سلام الله علیها  هم خیلی عالیه✅️

ببین گلی بحق حضرت عباس پسرت شفا بگیره

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

عزیزم سرطان خون در بچه ها به راحتی درمان میشه. ما تو فامیل داشتیم ۲ سالش بود سرطان بدخیم خون گرفت. خیلی هم دیر فهمیدن ولی خدا رو شکر خوب شد الان ۱۰ سالشه سالمه سالم.

میدونم پروسه بستری بودنش خیلی اذیت کننده ست ولی خدا رو شکر کن که درمانش پیدا شده و خوب میشه. فقط حتما حتما براش گوسفند عقیقه کن

سلام عزیزم خودتو اذیت نکنیا من دوستم چهارسال پیش سرطان خون گرفت الان حالش عالیه مهاجرتم کرده کلا ایشالا تو این یکی دوسال واکسنشم درست میشه گذشت اون زمانی که درمان نمیشد 

ایشالا که زودمتوجه شدین و زودی حال نی نی خوب میشه بهت قول میدم روزی یه دونه ایت الکرسی برای نی نی میخونم حالش خوب بشه❤️

من خیلی ضعیفم خیلی، همین الان که دوسه روزه بستزی هستیم بریدم، برررریدم اینجا برام مثله قفسه، بچه ی د ...

هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند.

به این فکر کن مادرایی که بچه شون بیماری هایی سخت مثل sma دارن آرزو میکنن جای تو باشن. حداقل اینو میدونی بچه ت خوب میشه انشاالله ولی اونا حتی نمیدونن بچشون زنده میمونه یا نه