من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببخشید از همه ناراحت شدید، انشالله خدا بخاطز دعای شماها رحم کنه بهم
نه عزیزم این چه حرفیه من فدای دلت .....بوسش کن خیلی بغلش کن ...از سمت منم ببوسش😘💋
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزدلم از ته ته ته دلم از خدا سلامتی عاقبت بخیری عمر طولانی و دل خوش شما و همسرتون رو از خدا خواستارم به نیت دلبندتون هم حمد و آیت الکرسی میخونم از امام حسین میخام به بزرگی خدا کوچولوتون رو شفا بده شماهم روحیه خودتون رو حفظ کنید من مطمعنم که حالش خوب میشه اونقدر علم پزشکی پیشرفت کرده بیمارستان امیر شیراز برای معالجه خوبه اگه صلاح دونستید میتونید یه سر بزنید عزیزم منم در خدمتتون هستم شیراز اگه کاری داشتید یا این که اگه مسافر بودین قدمتون رو سر ما جا داره عزیزم ♥️من شما رو یادم میمونه هرروز دعاتون میکنم به امید روزی که تاپیک سلامتی دلبتون رو بزارین عزیز دلم🤍🌱 سالم و برقرار باشید دوست عزیز
اصلا قابل باور نیست برام، اصلا، بچه ی عزیزگرامی من، بچه ی خوشگل من ، پسز قشنگممممم اخه چرا باید این ...
هیچ وقت ناامید نشو.تو الان باید بهترین روحیه رو داشته باشی.امیدوار باش.خدا خودش همه چیز رو آسون میکنه.مطمئن باش این دوران را به سلامتی میگذرونی و گل پسرت هم سالم و سرحال میشه.فقط صبور باش