2777
2789
عنوان

توقعات بیش از حد تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 28 پست
عزیزم یه چیز میگن که همه خودتو نزار برای همسرت یعنی یه جذابیتی بذار بمونه برای چندین ساله دیگه ضرب ا ...

دیگه وقتی درخواست میکنه شوهرمم هست نمیتونم بهش بگم‌گمشو بمن دست نزن 😭💔

الان چیکار کنم خب خونش نرم دیگه؟

ببین شما زن و شوهر هستین منم کاری به فرهنگ و آداب و رسوم شهر و مردمتون ندارم در مورد رابطه توی عقد

ولی اینو میدونم اگه از همین الان نتونی خواسته هات رو منطقی بهش بگی پس فردا توی زندگیت هم باید برای هر خواسته ای هزار بار زجر بکشی براش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انقدر اعصاب خودتو خورد نکن اشکال نداره شما زنو شوهرید دیگه. حالا قبل لباس عروس یا بعدش. این ...

اخه مسئله اینه که خیلی موضوع روتین و عادی ای شده من دلم‌نمیخواست قبل اینکه بریم سر خونه زندگیمون انقد زیاد باشه دیگه

ببین شما زن و شوهر هستین منم کاری به فرهنگ و آداب و رسوم شهر و مردمتون ندارم در مورد رابطه توی عقدول ...

واقعا اگه با حرف زدن اوکی‌میشد‌ک‌نمیومدم راجبش تاپیک بزنم اصلا به حرفم‌گوش نمیده

واقعا اگه با حرف زدن اوکی‌میشد‌ک‌نمیومدم راجبش تاپیک بزنم اصلا به حرفم‌گوش نمیده

ببین من نمیخوام هیچوقت دخالت بی مورد بکنم 

ولی اگه بخوای همینطوری پیش بره و همیشه حرف حرف اون باشه پس خودت چی؟

یکم سیاس باش با منطق باهاش صحبت کن هیچوقت دعوا راه ننداز با دعوا چیزی درست نمیشه

بگو منم کار و دانشگاه و هزار مشغله دارم باید بتونیم با هم کنار بیایم یا نه؟

ببین من نمیخوام هیچوقت دخالت بی مورد بکنم ولی اگه بخوای همینطوری پیش بره و همیشه حرف حرف اون باشه پس ...

اونکه‌نمیگه‌نه متاسفانه خیلی موذی عه به زبون‌میگه باشه حق باتوعه ولی بازم کار خودشو میکنه منم وقتی اون خیلیی اصرار میکنه نمیتونم خیلییی مقاومت کنم‌هولش بدم عقب که اگه‌کمتر خونش برم خوبه ک اونم‌بخاطر دانشگاه مجبورم

کار بد نمیکنین ک اتفاقا خوبه براتون اینقدر سخت نگیرخوشبخت بشین♥️

ببین بحث کار خوب یا بدشون نیست بحث اینه نمیشه همیشه خدا حرف حرف آقا باشه خب شاید این بنده خدا همیشه نتونه باب میل آقا کار کنه اون موقع دیگه کار میکشه به دعوا باید از همین الان منطقی کاری کنه که با هم کنار بیان 

شما دیگه یکم غیر عادی بودین بدتر از ما

غافل گیر شدم بعد عقد بابام گفت ما رسم نداریم نه دختر بره خونه پسر شب بخابه، نه پسر بیاد خونه دختر،، حتی طی روز هم مامانم نمیزاشت برم خونه پدر شوهرم، اون هم لج کرد گفت حتما نیاز داشتم زن گرفتم، گفت میخام عروسی بگیرم، جهاز هم گفت هر چقدر جهاز گرفتین بسه، بقیشو خورد خورد خودم میخرم، فامیلام فکر کردن تو عقد حامله شدم، تو حنابندون همه شکممو یجوری نیگاه میکردن

اخه مسئله اینه که خیلی موضوع روتین و عادی ای شده من دلم‌نمیخواست قبل اینکه بریم سر خونه زندگیمون انق ...

شما وقتی میرید خونه خودشه یا مادرش 

ببین عزیزم میدونم چی میگی.  ولی خوب.  مخالفت هم نمیشه.  دیگه همسرته خوب وقتی پیش هستی. دلش میخواد دیگه از تو نخواد چی کار کنه.   ولی اینکه میگی. بعضی وقتا خستم. این رو حتما بیان کن اگر خسته ای. بگو امروز نمیتونم خستم.  ولی این که بگی.   حسشو کم کنه. نمیشه چون یه چیز غریزیه.  خوب. ادمی که دوسش داره کنارشه شرایط فراهمه.  خوب طبیعیه. که. بهت کشش. داره.  دیگه.  

من الان خودم ۱۵ ساله ازدواج کردم.  وقتی پریود میشم. میبینم شوهرم بهم نمیچسبه  زیاد کنارم نمیمونه. ازشم پرسیدم میگه.  وقتی پیشتم خوب کشش دارم و شرایط فراهم نیست سعی میکنم. زیاد نزدیک نشم. بهت. 

شما وقتی میرید خونه خودشه یا مادرش ببین عزیزم میدونم چی میگی. ولی خوب. مخالفت هم نمیشه. دیگه همسر ...

خونه ی خودشه دلیل اینکه یهو انقد زیاد شده هم همینه تنها تو خونه ایم به قول شما منم ک پیششم واقعا یه چیز طبیعیه

خونه ی خودشه دلیل اینکه یهو انقد زیاد شده هم همینه تنها تو خونه ایم به قول شما منم ک پیششم واقعا یه ...

اره خوب واقعا طبیعیه. به نظر منم سخت نگیر خودتم لذت ببر که بعد عروسی برای خودتم انقدر شیرین نمیشه