2777
2789
عنوان

چی بخورم پریود شم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 119 پست
زرد چوبه رو خیلی گفتین برم امتحان کنم بقیه چیزهایی هم که دوستان گفتن خیلی به دردم خورد اگه نشدم اونا ...

اینجام هر کی هر چی تجویز کرد انجام نده. من پزشک متخصص طب سنتی پونه را تجویز کرد برام. الان اون خانم دکتر ریس انجمن طب سنتی کشور هست

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر فقط روزی دوبار پونه دم کن بخور. هم پریود میشی هم چندماه بخوری تنبلیت رفع میشه عزیزم. من بدتر ...

ممنون حتما پونه رو میزارم جزو اولویت👍

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
ااین قرص قشنگ عوفنت چرکی میکشه بیرون بعد رو عفونت روغن سیاه دونه بزاری که خالی بشه

اسم قرص چیه؟

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
2803

من خیلی پیش اومده که پریود نشم اون موقع احساس ویار بهم میده بدتر استرس بارداری رو داشتم  از اون طرف حتی پشه نر هم نزدیکم نشده بود امتحانم داشتم چه روزای سختی بود 

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

فک کنم قرص ویتاگنوس خوب باشه

بزن گوگل تو همین سایت تحقیق کن

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

منم مثل شمام آخرین بار مرداد ماه پری شدم یعنی داغونم کلی زیر چونم جوش زدم پریود هم نمیشم دیگه روانی ...

پیامارو شماهم سر فرصت بخون کمکت میکنه

هر شب جوشانده شوید و عسل

و عصر ها پودر رازیانه یه ق چ بخور

دم کرده پودر کنجدبا عسل زعفران هم بخور

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

من خیلی پیش اومده که پریود نشم اون موقع احساس ویار بهم میده بدتر استرس بارداری رو داشتم از اون طرف ...

پشه نر و خوب اومدی👍😂

من انقدر پریودی های وحشتناکی دارم که میگم ولش کن نمیشم بهتر🙁 درحد خیلییی بد هم خونریزی شدید دارم هم ...

آره درسته ولی خب حواست به اینم باشه که تنبلی ریسک ابتلا به یه سری بیماری‌های دیگه مثل دیابت رو بیشتر می‌کنه. بخاطر همین‌ها هم که شده باید کنترلش کنی. 

2809