2777
2789
عنوان

چی بخورم پریود شم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 119 پست
عزیزم ربطی ب طبع نداره من دوران مجردیم مث این خانم بودم سالی کلا ۲ سه بار پری میشدم ولی هروقت میخاست ...

چرا ربط داره  همه چیز به طبع ربط داره و هرچی رحم رو آدم با خوراکی های گرم گرمتر نگه داره چه از نظر پریودی چه باروری چه حتی لذت جنسی موثر تره . مثلا دیدی برای زن زائو یا شب زفاف یا مثلا رحم سرد که پریود نمیشه همش چیزای گرم مثل زیره جوش و کاچی زعفرون و حلوای سیاه و اینا تجویز می‌کنن 

برام جالبه چرا آبغوره که هم قابض هست هم سرد روی شما جواب داده 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

یک قاشق زردچوبه با آب گرم خوبه  ولی حتماً مواظب باش میوه تو خونه داشته باشین که بعدش بخوری آخه خیلی بد مزه هست

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک قرص هست دختر خالم شد عفونت بدنشو کشید بیرون بعدش پریود شد شاید عفونت داری

عفونت داشتم چندباری عنبرنسا دود کردم عفونتم کشید ولی فک میکنم دوباره عفونت دارم 

یه مدت کوتاهی خوب شدم

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
2804
من الان چیکار کنم آبغوره رو بخورم یانه؟🥴

اگه تنبلی داری اصلا نخور  چیز گرم استفاده کن چون کلا کنسل تنبلی تخمدان یکی سردی رحم غذاهای سرد و یکی بی تحرکی هست تازه میگن تخمدان ها هم با روغن سیاهدانه ماساژ بدی بد نیست ک گرم بشه اون ناحیه 

وقتی چند ماهه پریود نشدی یعنی هومون‌هات متعادل نیستن. باید بری دکتر و یا دارو مصرف کنی یا اینکه آمپول پروژسترون بزنی. من پریودم دو هفته عقب بیفته سریع میرم دکتر. اذیت نمیشی اینجوری؟ من تو همون دو هفته که عقب می‌افته از نظر روحی و خلق و خو خیلی به هم می‌ریزم. انگار تا وقتی پریود نشم pms همینجوری هی کش میاد. 😕

عفونت داشتم چندباری عنبرنسا دود کردم عفونتم کشید ولی فک میکنم دوباره عفونت دارم یه مدت کوتاهی خوب شد ...

عرق پونه شنیدم برای عفونت خوبه و تزریق عسل هفت شب

چرا ربط داره همه چیز به طبع ربط داره و هرچی رحم رو آدم با خوراکی های گرم گرمتر نگه داره چه از نظر پ ...

من چون باردارم قاعده اور هایی ک از نظر علمی ثابت شده و قاعده اور هست رو دراوردم یکی از مهمتریناش ابغوره با نمکه 

فک کنم بقول شما ابغوره ب تنهایی سرد باشه بخاطر همین براری زن باردار با نمک. منع شده و بتنهایی اوکسه

من چون باردارم قاعده اور هایی ک از نظر علمی ثابت شده و قاعده اور هست رو دراوردم یکی از مهمتریناش ابغ ...

درسته حالا تحقیق میکنم 👌 جالب بود 

یک قاشق زردچوبه با آب گرم خوبه ولی حتماً مواظب باش میوه تو خونه داشته باشین که بعدش بخوری آخه خیلی ...

زرد چوبه رو خیلی گفتین برم امتحان کنم بقیه چیزهایی هم که دوستان گفتن خیلی به دردم خورد اگه نشدم اوناهم امتحان میکنم

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
نمیدونم چرا اینجور شدم دردشو میکشم ولی نمیشم😩

استارتر فقط روزی دوبار پونه دم کن بخور. هم پریود میشی هم چندماه بخوری تنبلیت رفع میشه عزیزم. من بدتر شما بودم ولی نجات پیدا کردم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
عفونت داشتم چندباری عنبرنسا دود کردم عفونتم کشید ولی فک میکنم دوباره عفونت دارم یه مدت کوتاهی خوب شد ...

ااین قرص قشنگ عوفنت چرکی میکشه بیرون بعد رو عفونت روغن سیاه دونه بزاری که خالی بشه 

زرد چوبه رو خیلی گفتین برم امتحان کنم بقیه چیزهایی هم که دوستان گفتن خیلی به دردم خورد اگه نشدم اونا ...

ولی دکتر بری خیلی بهتره میدونم که خیلی گرون شده من خودم دی ماه آزمایش دارم از الان استرس پولشو دارم

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

وقتی چند ماهه پریود نشدی یعنی هومون‌هات متعادل نیستن. باید بری دکتر و یا دارو مصرف کنی یا اینکه آمپو ...

من انقدر پریودی های وحشتناکی دارم که میگم ولش کن نمیشم بهتر🙁 درحد خیلییی بد هم خونریزی شدید دارم هم درد خیلی خیلی وحشتناک پس با نشدنش زیاد اذیت نمیشم

2809