2777
2789

وایییی دلم خوااااس😩😆

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

اوهوم منم چون تا ظهر ساعت دو سر کار بود منم مدرسه دیگه بر میگشتیم فوقش یساعت چت و زنگ بعد میهابید تا هشتو اینا باز یکم زنگ و اینا تا ساعتای ده چند بار زنگ میزدیم بعد ده چت میکردیم تا ۱ تقریبن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین از من ب تو نصیحت توی این موارد خودتو با بقیه مقایسه نکن.

من و شوهرم هم خیلی کم چت میکنیم و من دوستامم مثل مواردی که شما گفتی. اما اصلا قابل قیاس نیست. من و شوهرم تایم کاریمون تقریبا 16 ساعت از 24 ساعت رو پوشش میده.وقتی اون سرکاره من خوابم، وقتی اون خوابه من میرسم خونه و.. بخاطر همین خیلی وقت نمی‌کنیم چت کنیم و.. منم خیلی ناراحتما اما باید بپذیرم 

اگه حس کردی کلا حضورش کمرنگه. (چه تلفنی، چتی، حضوری و..) اون موقع میتونی مطرحش کنی. اما شرایطش رو هم درنظر بگیر

نه چت نمی‌کنیم 

فقط تلفنی حرف می‌زنیم 

گاهی حضوری 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
2810