2777
2789

از اول سال کم کاری کردم

نمیگم اصلا نخوندم نه ولی کم خوندم برا رشته ام

از هر درسی یک نمره بد دارم حداقل

کلاسورم هیچی جزوه ندارم 

دهم هستم

خیلی ناامیدم

صد در صد میتونی دختر قشنگم

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دیر نیست ولی الان اگ شروع نکنی دیر میشه ، شروع کن بهونه ام نیار

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

خیلی زوده واسه ناامیدی،چون تازه از راهنمایی اومدی دبیرستان یه مقدار فضا و درسا تغییر کردن اینطوری شدی،ولی از همین الان از هردقیقت استفاده کن و درستو بخون تا هیچ درسیو مردود نشی ک مجبور شی تابستونم بخونی،واسه تست هدف دارم زوده از الان،خسته میشی تا دوازدهم فقط درحد چندتا بزن که اشنا بشی با نحوه تست زنیُ اینا

انسانی

منم  انسانی بودم امسال تموم شدم

موقع ما ک رفتیم دهم آنلاین بود تا آبان ک حضوری شد و هیچی بلد نبودم کم کم نشستم خوندم واقعا هم سخته میتونم درکت کنم کلی درسای حفظیه ک باید بخونی ولی خب چاره ای نیست روزی ۲ ۳ ساعت برا هر کتاب وقت بزار بخون اگه دیدی خوندن یاد نمیگیری تو نت فیلم اموزشیش رو ببین