2777
2789

مثلا کسایی که میرن کلاس زبان در ماه ۲ ۳ تومن خرج میکنن

یا خیلیا ممکنه درماه ۱ تومن خرج اسنپشون بشه 

کسی هم پولدار فرضشون نمیکنه

اما سازهای مختلف کلا ماهی چهار بار کلاسشه هر کلاسی هم حدودا ۲۰۰-۲۵۰ یعنی ماهی ۸۰۰ اینطوریا میشه اما تو ذهن اکثریت ساز لاکچریه ؟ 😁

فکر کنم سال های خیلی گذشته کلاسای ساز خیلی گرون بودن برای همین هنوز این تصور هست درسته ؟ 🤓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساز زدن لاکشری نیست. ولی کسی که توی زندگی دغدغه‌ی هنر داره یه سطح دیگه‌ای رو زندگی می‌کنه‌. از نظر فرهنگی و نه از نظر مالی. 

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

بستگی به ساز داره 

من ویولن سل می زنم سازش ۷۰ تا ۱۰۰ تومن پولشه 

کاری به دید اجتماعیش ندارم 

اما کسایی که ساز نی زنن به روحشون اهمیت میدن این ویژگی از نظرم خیلی زیباست 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
بستگی به ساز داره من ویولن سل می زنم سازش ۷۰ تا ۱۰۰ تومن پولشه کاری به دید اجتماعیش ندارم اما کسایی ...

چند وقته میزنی عزیزم؟

از چندسالگی شروع کردی؟

من خیلی به این ساز علاقه دارم

چقدر براش وقت میذاری؟

بابا پوللللدااااااررررررهرکاری هم بکنی ساز زدن پولداریه (:طرفهای ما با زیربغل صدا درمیارنارجاع به اس ...

منظورمو نفهمیدی. گفتم ماهی ۸۰۰ ادما خرج یه عالمه چیز دیگه میکنن کسی نمیگه پولدار

چرا همین مقدار پول برای ساز باشه پولداریه ؟ 

ساز زدن لاکشری نیست. ولی کسی که توی زندگی دغدغه‌ی هنر داره یه سطح دیگه‌ای رو زندگی می‌کنه‌. از نظر ف ...

شاید از این نظر مردم فکر کنن درسته

اما بازم در طول روز شاید ۴۵ دقیقه تمرین کنن 

اونقدرا وقت گیر نیست اما خب بازم اره یه ارامش فکری ای میخواد

چند وقته میزنی عزیزم؟از چندسالگی شروع کردی؟من خیلی به این ساز علاقه دارمچقدر براش وقت میذاری؟

من ۸ سال براش زمان گذاشتم 

اگر وقتم اجازه بده کنسرت هم میزارم با دوستام 

اگر دوست داری امیدوارم بتونی حتما یه روزی دست بگیری 🪐✨

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

اصلا شما شاید از بچگی از پذربزرگت تار یاد گرفته باشی. کلا هیچ خرج خاصی برات نداشته باشه. ولی نشون می‌ده در اون خانواده رفاه و تحصیلات و درکی بوده که جایی برای هنر بوده. نه اینکه فقط دنبال نون باشند‌. یا تازه به دوران رسیده های امروزی که  پول دارند ولی فرهنگ هنوز درشون رشد نکرده‌. هرچه بیشتر ب یز و بپاش می‌کنند بیشتر ضایع هست!

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
منظورمو نفهمیدی. گفتم ماهی ۸۰۰ ادما خرج یه عالمه چیز دیگه میکنن کسی نمیگه پولدارچرا همین مقدار پول ب ...

معادلات هزاره رو که طرح نکرده بودی که نفهمم

شوخی کردم (:

چون پولدار ها ساز میزنن و کالای مصرفی نیست پولداری محسوب میکنن

حسرت گذشته و ترس از آینده ولی خوب بیخیال (:

من ۸ سال براش زمان گذاشتم اگر وقتم اجازه بده کنسرت هم میزارم با دوستام اگر دوست داری امیدوارم بتونی ...

ممنونم عزیزم 

توی شهر ما متاسفانه مدرس ویولن سل نیست

آنلاین هم که بعید میدونم بشه یاد گرفت چون به نظر ساز سختی میاد

ممنونم عزیزم توی شهر ما متاسفانه مدرس ویولن سل نیستآنلاین هم که بعید میدونم بشه یاد گرفت چون به نظر ...

اره ویولن معروفه به ساز وحشی 

اگر به شهر های بزرگ نزدیکی می تونی در هفته یه جلسه بری یه شهر مجاور برای یادگیری 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...