2777
2789

تقریبا هر شب این خوابو میبینم که نمیتونم راه برم هرچقدر زور میزنم انگار کلا توانایی راه رفتنم رو از دست دادم.

بنظرتون معنی خاصی داره؟

ببین اصلاً نمی‌دونم واقعاً این خواب‌هایی که می‌بینیم چه دلیلی داره من از تقریباً هفت هشت سالگی دارم یه خوابی رو می‌بینم که هر سال حدود چهار پنج دفعه می‌بینمش یعنی انقدر منو این خواب اذیت می‌کنه تا چند ماه ذهن منو درگیر می‌کنه تا میام فراموش کنم دوباره می‌بینمش 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
مربوط به همین مشکله هر کاری میکنید اصلا درست نمیشهآخر خوابتون چی میشه؟؟این خوابی که میبینید آخر همشو ...

آخرش چیز خاصی نمیشه 

کلا مضمون همش اینه هی زور میزنم بلند شم راه برم نمیتونم 

آخرش چیز خاصی نمیشه کلا مضمون همش اینه هی زور میزنم بلند شم راه برم نمیتونم

مربوط به همین مشکلتون

ایشاالله که درست میشه

منم خیلی از این خوابا میبینم

تازه بعضی وقتا بقیه میدوئن من حتی نمیتونم راه برم

بعد میان دستامو میگیرن