یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کاربر نازنین و مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حقگو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲
وقتی رفت دسشویی زودی شمارشو نصب کن رو تلگرام خودت براش کد میاد بزن رو گوشیت
فقط کد داخل تلگرامش میاد بعد اینکه زدیش از تو گوشیه اون حذفش کن
کاربر نازنین و مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حقگو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲
من همیشه انلاینم نتم همیشه روشنه اما خیانت نمیکنم !!!!!!
میگه پیاما مو سین نمیکنه وقتی آنلاین میشه
خانم تلگرام جایزه چند صد هزار دلاری گذاشته اگه کسی بتونه هکش کنه ، هک نمیشه
من داخل دوتا گوشی اکانتمو دارم 😐