2777
2789
عنوان

بلاخره رفتم ملاقاتش به علاوه عکس دستامون💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3159 بازدید | 65 پست
وا مگه چی گفتم؟

شعور ندارید یا خودتونو میزنید کوچه ی علی چپ؟

طرف ناراحته کسیه ک دوسش داره ی برای بد سرش اومده اومدی میگی سن بالا میزنم دستاس خوب بزنه الان وقت این حرفه از خدا نمیترسید؟؟؟

این کاربری دست چند نفره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان وضعیت ش چطوره ؟؟ مشکل حرکتی داره؟

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
2804

خداشفاش بده 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
شعور ندارید یا خودتونو میزنید کوچه ی علی چپ؟طرف ناراحته کسیه ک دوسش داره ی برای بد سرش اومده اومدی م ...

شما بری بخونی میبینی ی جا هم میگ عشقم مرخص شد حرفاش چند روعه ازش دفاع نکن

شعور ندارید یا خودتونو میزنید کوچه ی علی چپ؟طرف ناراحته کسیه ک دوسش داره ی برای بد سرش اومده اومدی م ...

خفه شو از بس آدم بد بینی هستی و حرفات به طعنه بوده اینجوری فکر میکنی شاید طرف ی پسره کار کرده هست که دستاش مردونه اس مگه باید منظوری باشه که اینقدر جامه ی پیغمبری آب میکشی 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
بعدم،، چرا از هر حرفی یچی در میارید زیادی دارید ادای آدمای خوبو در میارید مگه آدم جرات نداره ی سوالم ...

نه ندارع 

ببین چ سوالی رو کی و چ وقت می‌پرسی این دختر اومده اینجا درد دلشو بگه ی عده فاقد شعور دارن مسخره اش میکنن

این کاربری دست چند نفره 
2809