فریماه۴۶۵۴ مدیر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 3630 عنوان شیر خشک کمکی | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 53 پست بچم یک ماهشه شیر خودم سیرش نمیکنه میخواستم ببینم شیر خشک چقدر و چند بار باید بهش بدم کنار شیر خودم کسی میدونه ؟ 1403/08/12 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saaariinnaa عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2447 زیاد اذیت نمیکنه خداروشکر در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
سکویپرتاپ عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 7681 نه من از خوده بیمارستان شیرخشک دادم وزنش بالا بود چهار کیلو بود قندش افتاده بودولی گهگداری شیر خودمو ... ماشالله بهش 😍منم دیشب پرسیدم از مامانم گفت بهترین شیر بعد مادر شیر بز هست قدیما ک مادر سر زا میمرد به بچه شیر بز میدادن چون مقوی و سبکه
saaariinnaa عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2447 ماشالله بهش 😍منم دیشب پرسیدم از مامانم گفت بهترین شیر بعد مادر شیر بز هست قدیما ک مادر سر زا میمرد ... مرسی عزیزم چه فایده آلرژی داشت تا هفت ماهگی فقط سه کیلو وزن گرفتتمام مادرایی که شیرخشک میدونو بچه اذیته اگه شیر بز بدن راحت میشن در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
سکویپرتاپ عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 7681 مرسی عزیزم چه فایده آلرژی داشت تا هفت ماهگی فقط سه کیلو وزن گرفتتمام مادرایی که شیرخشک میدونو بچه اذ ... اره کلا برا مادر هم سخته من ک سختمه شیر خشک درست کردن اوایل میدادم کمکی دیدم عذابه خودشم نخورد دل درد میگرفت اپتامیل و نان امتحان کردم همشو برمیگردوند با قاشق هم میدادم قورت دادنی صدا میداد گریه میکرد دیگ ندادم
saaariinnaa عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2447 اره کلا برا مادر هم سخته من ک سختمه شیر خشک درست کردن اوایل میدادم کمکی دیدم عذابه خودشم نخورد دل در ... من نصفه شبا باید دوسه بار بلند شم شیر داغ کنم ظرفو شیشه بشورم😅😅 در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
سکویپرتاپ عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 7681 من نصفه شبا باید دوسه بار بلند شم شیر داغ کنم ظرفو شیشه بشورم😅😅 وای سخته خخخ به خودت دلداری بده بگو تموم میشن این روزا هم من ک اینجوری به خودم روحیه میدم 😅😅😅
مامی_پارساودوقلوها عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 6393 طوری نیست بازم بهتر از بیرونیاسوالا یکی مادرا تو سایت میگفت دکتر گفته یکی دوماه ماست بدین بدنشون عاد ... عه چه جالب ممنونم خداخیرت بده عژیزم هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند