2777
2789
نمیخام ناامیدت کنم ولی تو پیج که مادرا تا سه سالگی درگیر بودن☹️☹️الانم صورتش دونه میزنه هنوز؟؟غذا چی ...

من پسر اولیمم درگیر بود از ۴ ماهگی رژیم بودم تا ۹ ماهگیش رفع شد

این طفلیو دیر متوجه شدیم تازه از ۹ ماهگی من شیرخشکشو رژیمی کردم 

الانم همه چی میخوره فقط و فقط لبنیات گاوی بهش نمیسازه و قورتش دونه میزنه

منم خیلی نگرانم که این الرژی ادامه پیدا کنه توکل بخدا

دختر شما کوچیکه دکتر بچم میگه اغلب حساسیتها تا یکسالگی رفع میشن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من نمی‌دونم اسهال نوزاد چجوریه یعنی مدفوع خیلی رقیق میشه؟

اره جوریه که متوجه میشی

اگه تا حالا مشکوک نشدی اوکیه بچت

اگه شیرت واقعا سیرش نمیکنه همون شیرخشک بدی بهترهاینم که میگن پفه چرته بخدافقط حواست باشه صورتش دونه ...

ب ندرت مدفوعش سبز میشه 

من شیر خودمو بهش میدم 

خودم احتمال سرماخوردگی میدم 

یا علت دیگه ای میتونه باشه؟!

من پسر اولیمم درگیر بود از ۴ ماهگی رژیم بودم تا ۹ ماهگیش رفع شداین طفلیو دیر متوجه شدیم تازه از ۹ ما ...

من هفت ماهگی شیرشو عوض کردم ولی بعد از یه ماه اسهال شدید چون نیوکیت و کومیداژنم نساخت

پسر من ده سالشه دکترا اون زمان اصلا نفهمیدن چشه بدون رژیم بزرگ شد بیچاره همیشه اسهال داشت

الان یه پارچ شیرموز درست میکنه میخوره😂😂

نگران وزنشونم نباش خوب میشن

من پسرم اسکلت بود الان رژیم میگیره خودش😅😅

پروبیوتیک چی میدی راستی؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
من پسر اولیمم درگیر بود از ۴ ماهگی رژیم بودم تا ۹ ماهگیش رفع شداین طفلیو دیر متوجه شدیم تازه از ۹ ما ...

دخترمن به همه ی غذاها واکنش میده اول اسهال میشد الان فقط سریع وزن کم میکنه یه شبه گوشتش میریزه

خیلی دلش خوراکی میخاد همیشه هرچی میلینه دهنش آب میفته جگرم کبابه هعععی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
ب ندرت مدفوعش سبز میشه من شیر خودمو بهش میدم خودم احتمال سرماخوردگی میدم یا علت دیگه ای میتونه باشه؟ ...

بچت آرومه یا کولیک داره

خدا حفظش کنه برات شیر خودتونم میدین ؟!

نه من از خوده بیمارستان شیرخشک دادم وزنش بالا بود چهار کیلو بود قندش افتاده بود

ولی گهگداری شیر خودمو میدادم درجا بالا میورد یا دلدردای عجیب میگرفت خودم ندادم بهش

با شیرخشکم همش دلدرد بود ولی کمتر

پنج شش ماهگیش فرنی با حریره دادم افتاد به اسهال یکماه طول کشید بچم داشت از دست میرفت خدایی شد شیربزو پیدا کردیم

من هفت ماهگی شیرشو عوض کردم ولی بعد از یه ماه اسهال شدید چون نیوکیت و کومیداژنم نساختپسر من ده سالشه ...

الهی عزیزم خدا بهت ببخشه لبخندو اوردی به لبم 

پروبیوتیک قبلا میدادم الان اصلا نه اسماشونم حتی یادم نیست   ...خداروشکر از ۱۱ ماهگی دیگه اوکی شدن واقعا

ینی یادم میاد همسن دختر شما بودن چه روز و شبایی داستیم ..تازه کمکی شروع  کرده بودم و مدام اسهال و دلدرد میشدن...فقط خدا کمک کرد و اون روزا گذشت

الان همه چی میخورن فقط اون لبنیاته که حذفه

دخترمن به همه ی غذاها واکنش میده اول اسهال میشد الان فقط سریع وزن کم میکنه یه شبه گوشتش میریزهخیلی د ...

دقیقا دخدر منم همین بود خوب میشه یکم بزرگ شه خداروشکر که اشتهاش خوبخ

الهی عزیزم خدا بهت ببخشه لبخندو اوردی به لبم پروبیوتیک قبلا میدادم الان اصلا نه اسماشونم حتی یادم نی ...

مممنون عزیزم انشالله همیشه شاد باشی

لبنیاتو از ماست شروع کن بعد دوسالگی

ماست خونگی بده این بیرونیا معلوم نیست چی میزنن بهشون اصلا ترش نمیشن

ماست خودش مقاومت ایجاد می‌کنه

دقیقا دخدر منم همین بود خوب میشه یکم بزرگ شه خداروشکر که اشتهاش خوبخ

انشاالله عزیزم 

مممنون عزیزم انشالله همیشه شاد باشیلبنیاتو از ماست شروع کن بعد دوسالگیماست خونگی بده این بیرونیا معل ...

خب ماست که خودم درست کنم مایه ماستش که بیرونیه...؟

جمله اخرت ینی چی که مقاومت ایجاد میکنه

خب ماست که خودم درست کنم مایه ماستش که بیرونیه...؟جمله اخرت ینی چی که مقاومت ایجاد میکنه

طوری نیست بازم بهتر از بیرونیاس

والا یکی مادرا تو سایت میگفت دکتر گفته یکی دوماه ماست بدین بدنشون عادت میکنه دیگه واکنش نمیده

ولی بشرط اینکه چهار پنج ماه اصلا واکنشی نداده باشن یعنی آلرژن نخورده باشن

دختر منکه یا یه عدس ماست دوروز اسهال شدیییید آبکی گرفت دوروز شیرش ندادم تا اسهال بند اومد دیگه جرات تست ندارم

2810