2777
2789
عنوان

مهریه اتون چقدره یا چقدر در اینده تعیین میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 43 پست

۳۱۴ تا چه فایده چهقدره اینجا مهریت آبم باشه قسط بندی میکنن الان قانون شده مرد سالاری حالا باشه تاریخ تولدت به چه دردت میخوره الان مردامون زنگ شدن فوری مال و اموالشونو میزنن به نام یکی دیگه بهت چیزی نرسه

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

دخترا حتما مهریه بنویسید نگید خرید و فروشه یا من هیچی نمیخوام 

تو جامعه ما که تمام قوانین برعلیه خانماست تنها چیزی که یه پشتوانه نصفه نیمه برای دختره مهریه هس

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

۱۳۸۶

۱۱۴ سکه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

۹۷ ازدواج‌کردم ۱۴ سکه پارسال به اختلاف خوردیم بخشیدم حق طلاق گرفتم باز بهم برگشیتم الان هیچی مهریه ندارم اتفاقی برای زندگیم‌بیوفته خدایی نکرده بایذ از پدر شوهرم پول گدایی‌کنم 

برسه روزی که منم تیکر بزنم

۳۰ الی ۶۰ تا

اگر حقوقم رو بگیرم ۲۰ تا

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

متاهل نیستم 

اما به نظرم مهریه عامل خوشبختی نیست

نیل هستم🥹🌸دختر شمالی🩵🌱و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🫰🏻🧡سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🫧💙 مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞🌱اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🌹 کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋✨️ عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾

دخترا حتما مهریه بنویسید نگید خرید و فروشه یا من هیچی نمیخوام تو جامعه ما که تمام قوانین برعلیه خانم ...

آره واقعا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌                                          حرفی سخنی؟؟؟   😉                                            https://daigo.ir/secret/8451111626                                  باید عرض کنم خدمتتون که زن جانی دپم😌
دخترا حتما مهریه بنویسید نگید خرید و فروشه یا من هیچی نمیخوام تو جامعه ما که تمام قوانین برعلیه خانم ...

قبل ازدواج باید طرف مقابل رو خوب شناخت

من اصلا مهریه بالا نمیپسندم 

نیل هستم🥹🌸دختر شمالی🩵🌱و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🫰🏻🧡سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🫧💙 مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞🌱اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🌹 کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋✨️ عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾

عرف الان 100 تا 200 عه اما بازم به توافق طرفیت بستگی داره

عموم تاستون عقد کرد 250 بریدن. خودش میخواست

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
2809