2777
2789

از وقتی ازدواج کردم خون منو کرده تو شیشه مجرد هم بودم همینجوری بود 

شوهرم اومد دنبالم دانشگاه یکم ب خاطر ترافیک دیر اومد بعد مامانم به من گفته بود تو راه چیزی لازم داشت واسش خریدم دیر شد بعد از وقتی اومدم همینجوری داره هم من هم شوهرمو فحش میده 

میگه چرا دیر اومدی ...مجرد هم که بودم خودم تنهایی از دانشگاه میومدم کلاسم دیرتر تموم میشد یا اتوبوس دیر میومد 

دیر می‌رسیدم خونه می‌گفت تو خرابی معلوم نیست با کی کجا بودی 

حالا ک ازدواج کردم اینجوری می‌کنه 

رسیدم میگم درو باز کن از آیفون درو باز کرد من و شوهرم تو ماشین از هم خداحافظی کردیم پنج دقیقه طول کشید از وقتی اومدم بالا همینجوری داره فحش میده میگه ک....شر تفت میدادین واسه هم که انقدر دیر اومدی؟ خسته شدم💔💔💔😔خوب شد شوهرم نیومد بالا اگه نه مامانم هزارتا تیکه مینداخت بهش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

خوب بگو نمیتونم بخرم برات 

وقتی اینقدر حالتو بد میکنه 

فقط در حد  رفع تکلیف باهاش حرف بزن و ببینش 

اعصاب خودت در اولویته 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
چیکار کردم مگه؟

هیچی  عزیزم مامانت مشکل داره مث اینکه مادربزرگت  باهاش همینجوری رفتار میکرده عقده شده سرتو خالی میکنه 

(شادی یعنی احساس خوبی در مورد خودت داشته باشی، بدون اینکه نیاز به تایید دیگران داشته باشی)افتااااااااااااد 👇👇👇😁
عجب ننه چلی داری معصومه!!(به نقل از بلاگر اصفهانی)😄😄😄حالا جدای از شوخی،مشکل روحی روانی داره؟مثلا ...

نه ولی به قول بعضی از بچه های اینجا

شاید مامان بزرگم باهاش اینجوری رفتار می‌کرده اینم داره سر من خالی می‌کنه 

هرچی عقده داره نمی‌دونم به کدوم سازش برقصم دیشب شوهرم می‌گفت مامانتو خیلی دوست دارم حتی اگه بهم فحش هم بده بازم احترامشو نگه میدارم ولی این دیگه از حد گذرونده

مادر منم مث مادر تویهنمیزاش با شوهرم برم بیرون عقدیم. اونمیومد خونه بعد بهم گفت جـ. ن. د. ه 😭😭😭

حالا خوبه ازدواج من سنتی بوده با کسی که خودشون تایید کردن ازدواج کردم 

اگه طرف دوست پسرم بود چیکار میکردن😏

حالا خوبه ازدواج من سنتی بوده با کسی که خودشون تایید کردن ازدواج کردم اگه طرف دوست پسرم بود چیکار می ...

دارت  میزدن والا 😑😑

(شادی یعنی احساس خوبی در مورد خودت داشته باشی، بدون اینکه نیاز به تایید دیگران داشته باشی)افتااااااااااااد 👇👇👇😁
حالا خوبه ازدواج من سنتی بوده با کسی که خودشون تایید کردن ازدواج کردم اگه طرف دوست پسرم بود چیکار می ...

منم سنتی بودم و راضی بودن😢😭😭😭😭😭

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

شمام همینجوری وایمیسی نکا میکنی😑بگو من دیگ ازدواج کردم اختیارم شرعا و قانونا با شوهرمه هیچ ارتباطیم ...

فعلا تو عقدم خدا کنه زودتر برم سر خونه زندگی خودم ....بعد مامانم میگه تو نمی‌خواد جلوی من طرفداری شوهرتو بکنی!!! توقع داره ازدواج هم کردم شوهرمو بذارم زمین اونو بردارم 

2809