2777
2789
عنوان

دوس پسر سابقم زنگ زد گفت یه سوال دارم ازت

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بهش بگو اقای محترم خواستن اداب داره ، بزرگتون تماس بگیره با مادرم حسن نیتتونو نشون بدید ،تشریف بیارید رو فرش خونمون بشینید اونوقت بنده با شما به همراه بزرگارامون تصمیم میگیریم مناسب هم هستیم یا نه 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

دوس پسرم بهم خیانت جنسی کرده ازدلم نمیره نمیخامم جداشم چکارکنم

سلام خودت بهتر جواب هممونو میدونی 

ثانیا چرا داری با موندن توی ارتباط باهاش نقش و جایگاه همسرشو بازی میکنی و بهش بازخورد احساسی میدی ؟  بهش بگو بیاد خاستگاری ،اگر شرایط نداره پس سمتت نیاد چون تو میخوای سروسامون بگیری و قصد ازدواج داری نه قصد رفاقت و علافی و رابطه موقت 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

اون میاد من فعلا نمیتونم فقط بگوچجورخیانتش فراموش کنم

پسر مردمو سرکار نزار .

نمیدونم.