2777
2789
عنوان

میگه با ویلچر بیا مراسم😐

367 بازدید | 27 پست

یکی از دوستان که خیلیی بهش لطف کردم تاحاالااا

کلی با ماشین بردم و اوردمش

دوماهه پام شکسته و عمل کردم

قبل عمل یه بار زنگ زد گفت سرم شلوغه

هیچچج سراغیی نگرفت دیگ حتی یه پیام

الان زنگ زد نامزدیش دعوتم کنه با اینکه میدونه نمیرم

منم برنداشتم پیام داده زنده ای؟

جواب ندادم

یکی دیگ از دوستای مشترکمون زنگ زده میگه چرا شلوغش میکنی سرش شلوغ بودع تو درک نمیکنی

پاشو با ویلچر بیا نامزدیش😐😐

انقدددد حرص خوردم با اینم دعوام شد گقتم توهم از اون بیشور تری قطع کردم روش تلفن و

خدایی چیکار کنم

انقددد الان گریه کردم میکنم نکنه من حساس شدم دارم اشنباه میکنم الکی الکی دوستام و از دست میدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

اگه حتی یبارم خبر نگرفته نرو 

ولی اگه کم بوده و بی خبرم نبوده برو

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

هرچقدم سرش شلوغ باشه وظیفشه یه وقت خالی کنه به دوستش زنگ بزنه!ولشون کن بهتر ک از دست این تاکسیکا خلاص شدی

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
دوست مشترک چراااولی اون که نامزدیشه اصلاااا یک بار قبل عمل زنگ زد😐با این که هفته قبل حادثه خونمون ب ...

نرو شما هم جشن

اون دوست مشترکتون هم میخواد میونه تون رو درست کنه ازش به دل نگیر

اره الکی

🌹خدایا شکرت برای همه ی نعمت هایی که برام عادی شدن دیگه قدرشو نمیدونم.مثل خانواده م💞 همسرم💖نی نی م👪.سواد.خوشکلی💅.پول.سلامتی .خواب🌃و🍔و...😎هرچند همه شون گاهی یه ذره رو مخن😊ولی بازم مرسی🤗🌺راه نجات فکر کردنه🌺خدایا آن را که عقل نداده ای چه داده ای؟🙃

2809