2777
2789

سلام خانوما,کسی این قرصو مصرف کرده؟پسر کنکوریم دکتر داده بهش گفته 8شب بخور ک خواب آلود نشی ولی نگرانه خوابش بگیره,کسی میدونه بعد از خوردن چقدر تاثیر خواب آلودگیش از بین میره؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای وای یادم رفت بنویسم،کلومیپرامین 25

این دارو بیشتر واسه افسردگی و وسواس استفاده میشه برای خواب نموندنش قهوه بخوره به داروها عادت نکنه بهتره بلاخره این قرصا اعتیاد آورتر از قهوه و این چیزان

من شبیه معجزه‌م شبیه صبر.👑 #برای_آزادی_پسر_طبیعت
2805
این دارو بیشتر واسه افسردگی و وسواس استفاده میشه برای خواب نموندنش قهوه بخوره به داروها عادت نکنه به ...

نه نه,وسواس فکری داشت پسرم دکتر داده بهش،کنکوریه میگه میترسم بخورم خواب آلودبشم نتونم بخونم

نه نه,وسواس فکری داشت پسرم دکتر داده بهش،کنکوریه میگه میترسم بخورم خواب آلودبشم نتونم بخونم

اها متوجه شدم! بهتره به دکتر بگید که یه قرص دیگه واسه وسواسش بده با دوز کمتر

اها متوجه شدم! بهتره به دکتر بگید که یه قرص دیگه واسه وسواسش بده با دوز کمتر

آخه گفته بهش خوابم نگیره گفته 8شب بخور پس،شرمنده شما قبلا خودتون مصرفش کردین یا پزشکین؟❤❤

آخه گفته بهش خوابم نگیره گفته 8شب بخور پس،شرمنده شما قبلا خودتون مصرفش کردین یا پزشکین؟❤❤

تا چند ساعت میخواد بیدار بمونه پسرتون

بنظرتون اگر 8شب بخور تا 6صبح روز بعد تاثیر خواب آلودگیش از بین میره یا نه؟

نمیدونم چند ساعت تاثیر داره ولی معمولا بعد از خوردنش یکی دو ساعت بعد اصلا نمیتونه تمرکز کنه و دلش میخواد بخوابه

2809