2777
2789
عنوان

جرااا نامزد سابقم دستم رو در مهمونی نگرفت 😭😭😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 70 پست
برگردی به رابطه قبلی... اشتباه... یه سال تحمل میشه اما دوباره فروپاشی میشه

بهم میگفت تو انتخاب منی 

و اگه بخام خودخواه باشم انتخابت میکنم دوستت دارم ولی قراره مادر بچه ام بشی مطمئنم مادر خوبی نمیشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان دوست داشتن اون مهم نیست، برای درمان وسواس فکریت اقدام کردی یا نه؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

حتمن پیش یه مشاور خوب برو و روی خودت کار کن، این بهترین کاری که میتونی برای خودت و آینده ای که درراهِ باهمسر و بچهات، انجام بدی

خواهرانه بهت میگم عزیزم

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
اینارو وقتی گفته ارهتو یه خودی نشون بدهپاشو بروجبران کن

میدونی چندین ماه پیش باهاس که حرف مبزدم میکفت من اکه خودخواه باشم و فقط به خودم فکر کنم انتخابه میکنم دوستت دارم ولی مطمئنم مادر خوبی نمیشی 

یعنی چی؟

خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش، زن د ...

چرا واقعأ این کارارو کردی؟

سعی کن هیچوقت دیگ رفتارای عجولانه نکنی 

از این ک گذشت حداقل کیس های دیگه اتو از دست ندی

ب هرحال ماها باید از تجربه هامون استفاده کنیم

من بودم اصن تو مهمونی ک نامزد سابقم هست نمی‌رفتم  چه برسه به اینکه دستشو بگیرم یا ازش بپرسم دوسم داره یانه 

ک انقد سرد برخورد کنه خودتو کوچیک کردی 

بنظرم ولش کن

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉
بهش گفتم منو ببخش کفت خیلی وقته بخشیدمت همون روز که با دوستم دیدمتخیلی مرده خیلیی بااین‌گندکاریای من ...

فازش اینه که،منطقی داره بهت میگه تو رو واسه زندگی نمیخواد و گذاشتت کنار، 

بحث اخساسات رو هم پیش نمیکشه،به عنوان یه انسان کمکت میکنه سلامتو جواب میده،همین،

کلا واسش بی اهمیت شدی

الان دوست داشتن اون مهم نیست، برای درمان وسواس فکریت اقدام کردی یا نه؟

اخه کدوم رفتارم نشانه  وسواس فکریه ؟؟ 

خود اکسم بهم گفت هرکاری لازم باشه میکنم حالت خوب بشه باهات میام مشاوره پا به پات میام به عنوان کسی که یه زمانی عاشقش بودم  خودت رو عذاب نده

میدونی چندین ماه پیش باهاس که حرف مبزدم میکفت من اکه خودخواه باشم و فقط به خودم فکر کنم انتخابه میکن ...

عزیزم اینا همه یعنی باید بلند شی پیگیر مشاور و روانشناس درست حسابی بشی

تا بیشتر از این دیر نشده

وگرنه بعدا همینارم بهت نمیگه

فرصت سوزی نکن اگر واقعا میخوایش

شاید تو براش هنوز تموم نشده باشی ولی قطعا اگه عاقل باشه نمیخواد که بهت برگرده 

من ۵ سال به خاطر یه ادم مزخرف هرشب اشک ریختم و اون چندین بار برگشت و پسش زدم چون توانایی سروکله زدن دوباره اسیب هایی که بهم زده بود رو نداشتم !

عزیزم اینا همه یعنی باید بلند شی پیگیر مشاور و روانشناس درست حسابی بشیتا بیشتر از این دیر نشدهوگرنه ...

با خودش برم ؟؟ یا تنها 

چون خودش گفت هر وقت خاستی بری اگه دوست داشتی میتونی به من بگی بیام باهات 

( سرش خیلییی شلوغه خیلییی  پزشک خیلی خوبیه واسه این میگم)