2777
2789

استرس اعلام نتایج آزمون سردفتری خفه ام کرده . خودمو اینجا سرگرم میکنم تا دیگه فکروخیال نکنم . گفته بودن امروز جوابا میاد هنوز نیومده 

چند روز پیش رفته بودم آرایشگاه یه دختره رو دیدم اونجا. همسن بودیم تو مدرسه دیده بودمش . اون انسانی بود من تجربی.  دختر خوشگلی و خیلی با ادبی بود . لبخند زد بهم گفت از وقتی مدرسه تموم شده دیگه ندیده بودمت . ما باهم همکلاس نبودیم خیلی خوب یادم نمونده بود بعد یه خورده آدرس دادن و تعریف خاطرات یادم افتاد کیه . پرسید ازدواج کردی گفتم آره.  گفت تو مدرسه خییییییلی از تو خوشم میومد . هم خوشگل بودی هم زرنگ هم مغرور . خیلی ب داداشم گفتم بیاد تورو بگیره . یبار اومد دم مدرسه تورو دید گفت اون دختره خیلی خوشگله ب من نمیدنش. 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اومدم خونه با مامانم حرف میزدیم ب مامانم گفتم فلان دختره دحتر فلانی رو میشناسی . گفت آره یادمه ابتدایی بودین همکلاس بودین باهم ( من اصلا یادم نمی‌افتاد ک یک سال هم باهاش همکلاس بوده باشم  شاید آلزایمر گرفتم ) گفتم امروز تو آرایشگاه دیدمش . گفت آره عروس فلانیه . خیلی خانواده مودب و پولداری هم هستن . داداشش رو هم حتما دیدی داماد عادله خاله است دیگه ( خاله مامانم )  بازم بعد کلی آدرس دادن یادم افتاده چون خیلی فک و فامیل مامانم رو نمیشناسم 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

حالا داداشش مغازه لوازم یدکی ماشین های سنگین داره خیلیم وضع مالیش خوبه . باباشون هم معلم بوده خیلی آدمای سالم و مودبی هستن .

دلم سوخت واسه خودم میومدی جلو دیگه پسره ی احمق . به تو بله نمی‌دادم ب کی بله میدادم. تو اونجوری زندگی عللی و خوب داری   منم اینجا دارم تو نکبت و بدبختی و بی پولی با یه شوهر گوه تر از گوه دست و پنجه نرم میکنم .

بختت دختر بختت . . . . 

😁😁😁😁😁😁

بیا تا تهش بخون 

حالا داداشش مغازه لوازم یدکی ماشین های سنگین داره خیلیم وضع مالیش خوبه . باباشون هم معلم بوده خیلی آ ...

عزیزم اینجوری نگو هرکسی یه قسمتی داره زندگی که همیشه روی ناخوشش نمیمونه روزای خوش و شادیه تو هم کناره خانواده‌ای که تشکیل دادی بلاخره از راه میرسه

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
عزیزم😍😍😍

بیا تا تهش بخون 

دانستیم خوشگلی😑

بیا تا تهش بخون ک بدونی خوشگلی واسه آدم نون و آب نمیشه 

بیا تا تهش بخون ک بدونی خوشگلی واسه آدم نون و آب نمیشه

یعنی فکر میکنی زندگیت بهتر نمیشه؟

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
عزیزم اینجوری نگو هرکسی یه قسمتی داره زندگی که همیشه روی ناخوشش نمیمونه روزای خوش و شادیه تو هم کنار ...

روزای خوش بعد از روزای ناخوش میرسه اما واسه اونی ک آدم باشه . واسه شوهر عوضی من ک نه اخلاق داره نه پول نه شعور ، چه روز خوشی ؟ قراره تو ۴۰ سالگیش معجزه بشه شعور نداشته اش رشد کنه ؟ ماهم اینجوری بدبختیم دیگه 

2810