2777
2789
عنوان

با اینکه زن داره بهم پیام میده 😭😭😭دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 54 پست
😭😭😭پس من وی زن بدبختس؟

دور متاهلو خط بکش ⚠️

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی خیال بیا و رو راست باش با خودت ینی ته دلت ب این زنگ زدنا خوش نمیشه ک با دست پس بزنی با پا پیش بکش ...

نه هیچ امیدی ندارم چون اون زن داره چ امیدی؟چ دل خوش شدنی 

یه صلوات بفرس
نه هیچ امیدی ندارم چون اون زن داره چ امیدی؟چ دل خوش شدنی

سخته قبول 

مشتریات مگ ثابت و شناس نیستن؟

اگ هستند شمارتو عوض کن و شماره جدید بده بهشون

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
دور متاهلو خط بکش ⚠️

خط نکشم چی کار کنم؟

چاره ای ندارم ولی قبل زنش من بودم اون دورو بر منه نه من دورو بر اون ..اون باید دور منو خط بکشه نه من اونو..

بعدم زنشو نمی‌خواد..

اینجا همه دلش واسه اون زن میسوزه پس من چی که حوننیم پای این پسره رفا

یه صلوات بفرس
چند وقت باهم بودید ؟رسماخواستگاری اومده بود؟چند وقته بااون دختر ازدواج کرده؟

۲ سال باهم بودیم باهم داشتیم آشنا می‌شدیم همو دوست داشتیم همه خبر داشتن خواستگاری اومده بود 

با دختره فک کنم چند روزیه ازدواج کرده

یه صلوات بفرس
۲ سال باهم بودیم باهم داشتیم آشنا می‌شدیم همو دوست داشتیم همه خبر داشتن خواستگاری اومده بود با دختره ...

شاید الکی میگه عقد کرده

ولی اولشه به اون عادت میکنه بالاخره

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

2810